Поверхні для смаження

Виберіть підкатегорію

-7%
Рекомендуємо
Популярне
Поверхня для смаження 2149 - SILVER

Код товару: 2208

0

3349 грн. 3601 грн.

На складі

Поверхня Isikgaz 2149 з рифленою робочою поверхню 30см. Корпус з нержавіючої сталі, піддон для збо..

-11%
Популярне
Поверхня для смаження GE-550 / F 7 - Airhot

Код товару: 1911

0

3950 грн. 4424 грн.

На складі

Поверхня GE-550 / F 7   з гладкою робочою поверхнею з нержавіючої сталі розміром   550х42..

Код товару: 2610

0

3961 грн. 4321 грн.

На складі

Поверхня для смаження гладка електрична EG55 з р азмер поверхні: 550x300 мм. Кількість зон нагрів..

Код товару: 1446

0

4393 грн. 4673 грн.

На складі

Поверхня IZG 1 c ребристою чавунною робочою поверхнею і призначена для приготування овочів, м'яса, ..

Код товару: 18252

0

4971 грн. 5649 грн.

На складі

Поверхня для смаження EFT73-1 електрична, поверхня гладка. Корпу з нержавіючої сталі. Тампературний..

Код товару: 548

0

4977 грн.

На складі

Поверхня для смаження EG 833 з гладкою робочою поверхнею з нержавіючої сталі.П про периметру оснащ..

Код товару: 1912

0

5333 грн. 5925 грн.

На складі

Поверхня GE-730 / FG 7 комбінована (гладка + рифлена) з робочою зоною з нержавіючої сталі розміром ..

Код товару: 2138

0

5406 грн. 5751 грн.

На складі

Поверхня IZG 4 з р обоча поверхнею з нержавіючої сталі - гладка. Розмір робочої поверхні: 480х380 ..

Код товару: 2000

0

5570 грн. 5925 грн.

На складі

Поверхня R 83 електрична з гладкою робочою поверхнею з нержавіючої сталі. Індикатор включення в мер..

Код товару: 2211

0

5329 грн. 5942 грн.

На складі

Поверхня гладка Isikgaz 2155 електрична з гладкою робочою поверхнею з нержавіючої сталі. Оснащена і..

Код товару: 2609

0

5654 грн. 6302 грн.

На складі

Поверхня для смаження гладка EG73F гладка з р азмер робочої поверхні 730x400 мм. Корпус виготовле..

Код товару: 2209

0

5798 грн. 6194 грн.

На складі

Поверхня Isikgaz 2150 з комбінованою робочою поверхнею 1/2 гладка, 1/2 ребриста. Габаритні розміри ..

Поверхні для смаження купить №1

Поверхня для смаження: професійне кухонне обладнання високої якості

Поверхня для смаження - апарат, що поєднує високу продуктивність, ергономічність, компактність і оригінальний дизайн. Подібне обладнання контактної обробки дозволяє швидко обсмажити різні продукти без застосування додаткового посуду, а тому успішно використовується для оснащення професійних кухонь.

Спекотні поверхні – це гідна альтернатива плитам та сковорідкам: агрегати успішно поєднують у собі опції і тих, та інших. Смажена поверхня професійна підходить для смаження м'ясних, рибних виробів, овочів, морепродуктів, на ній можна готувати страви в різних ємностях – каструлях та сотейниках.

Печинні поверхні, купити які можна в нашому інтернет-магазині, представлені декількома видами. За принципом роботи апарати поділяються на електричні та газові. За типом поверхні моделі бувають рифлені, гладкі та комбіновані (половина гладка/половина рифлена). Робочі поверхні виробляють із листового заліза, нержавіючої сталі та чавуну.

Переваги жарочних поверхонь

Смажна поверхня, ціна та універсальність якої дозволяє замінити класичні сковорідки на професійній кухні, дає можливість значно підвищити комфорт та продуктивність роботи. Поверхня смажена з успіхом застосовується не тільки для приготування основних страв з меню, але і підігріву шаурми, хот догів, гамбургерів, випічки млинців, для приготування котлет та сиру для бургерів.

Різний тип підключення гарячих поверхонь також сприяє вибору обладнання. Наприклад, гаряча поверхня електрична дозволяє використовувати звичайну електромережу з напругою 220 В.

Газові та електричні гарячі поверхні для ресторанів оснащені:

терморегуляторами, що дозволяють вибрати необхідний режим приготування тих чи інших страв;

досить високими бортиками, які забезпечують безпеку роботи з апаратурою.

Велике значення має матеріал, з якого поверхня жару виконана. Вибираючи модель, необхідно враховувати, з якою інтенсивністю ви використовуватимете обладнання, і що припускаєте готувати. Традиційно використовуються:

листове залізо;

високолегована нержавіюча сталь;

чавун.

Поверхня смаки досить проста і зручна в експлуатації. Навички управління агрегатом формуються одразу.

Поверхня для смаження для ресторану або кафе: критерії вибору

Оптимізація процесу приготування їжі у невеликому кафе чи великому ресторані не менш важлива, ніж талант шеф-кухаря. Спеціальне обладнання для кухні допомагає створити комфортні умови для персоналу. Тому рішення купити жарку поверхню обґрунтовано економічними міркуваннями людини, зацікавленої у розвитку власного бізнесу.

Різноманітність гарячих поверхонь дозволяє вибрати та придбати моделі:

різного типу підключення;

дизайнерського та геометричного виконання;

просту та з кришкою;

з оптимальною кількістю зон нагріву;

з рельєфною робочою поверхнею (для стейків);

із вибором конкретного матеріалу.

Конструкція більшості гарячих поверхонь включає таку деталь, як накопичувачі побічних продуктів смаження. Це дозволяє забезпечити високу якість страв з продуктів, що обсмажуються, і перешкоджає появі сторонніх запахів у процесі смаження в замкнутому кухонному просторі. Професійна поверхня для смаження - це комфорт, безпека і чистота в зоні інтенсивного приготування страв.

Вибираючи теплове обладнання для ресторану або кафе, необхідно враховувати особливості технологічних процесів конкретного виробництва, а також обсяги страв. Як показує практика, найбільш пріоритетними вважаються такі параметри, як площа і потужність поверхні смаження.

При виборі кухонної помічниці враховуйте тип її установки: поверхню для смаження в Києві можна купити підлогову або настільну. Тип обладнання залежить від обсягів приготування страв за допомогою жаровні та архітектурно-технічних особливостей простору.

Для невеликого бістро або кафе підійде модель з однією робочою зоною в настільному або мініатюрному виконанні. Для великого підприємства громадського харчування краще купити гарячу поверхню з декількома зонами готування, обладнану незалежним нагріванням. Не рекомендується ставити апарат біля холодильника, оскільки це прилади, що працюють у протилежних температурних режимах.

При великій прохідності клієнтів використовуються професійні гарячі поверхні з комбінованою робочою областю, коли одна частина – гладка, друга – з рифленням. Такий варіант теплового обладнання значно урізноманітнить меню, підвищить якість клієнтського обслуговування та суттєво заощадить час на приготування різноманітних страв. Багато процесів можна буде виконувати одночасно.

Комбіновані гарячі поверхні – це очевидна економія електроенергії, адже до мережі буде підключено лише один пристрій.

Поверхня для смаження від «ТехСнаб»: купити у Києві з доставкою по Україні

Широкий вибір харчового обладнання від інтернет-магазину TechSnab дозволяє вибрати і купити поверхню для смаження, що ідеально підходить саме вашому запиту. Поверхня смаження, купити яку ми вам пропонуємо, буде доставлена ​​в будь-яке місто України. Оформити покупку можна в онлайн-режимі, що заощаджує ваш час.

Асортименти гарячої поверхні представлений спектром високотехнологічного кухонного обладнання від провідних галузевих виробників. Це апарати італійського та вітчизняного виробництва, що відрізняються високою якістю матеріалів, гідним рівнем складання, стильним дизайном. Естетична складова кухонного обладнання – важливий аспект психоемоційного стану кухаря.

Ми пропонуємо професійні гарячі поверхні за лояльними цінами. Вартість обладнання залежить від розмірів, функцій та технічної складності апарату. Спеціаліст підбере модель, орієнтуючись на можливості вашого бюджету.


Модули для Opencart 2, Опенкарт 3