Електрична сковорода промислова

Код товару: 2265

0

99833 грн. 113446 грн.

На складі

Сковорода електрична Kogast EBT47P багатофункціональна c об'ємом чаші 15 л. Розмір чаші 310х510..

Код товару: 2267

0

125533 грн.

На складі

Сковорода електрична Oztiryakiler OTE50 перекидні (ручний привід), об'єм чаші: 50 л, температурний..

Код товару: 590

0

129088 грн. 150103 грн.

На складі

Сковорода електрична промислова APSE-87 розрахована на 60 літров.Оснащена ручною системою перекидан..

Код товару: 587

0

139708 грн. 164362 грн.

На складі

Сковорода перекидні PKP-Т 7/40 газова сковорода з чавунною чашею об'ємом 40 літров.Расход природног..

Код товару: 2266

0

142275 грн. 161676 грн.

На складі

Сковорода електрична Kogast EBT87P не «/ span> про прокидає на закритій базі. Обсяг 30 л, мате..

Код товару: 2264

0

144639 грн. 164362 грн.

На складі

Сковорода електрична Kogast EKPT7 / 40SL про прокидає, обсяг 40 л, матеріал чаші - чавун, темпе..

Код товару: 1836

0

179649 грн.

На складі

Сковорода електрична E7BR8 / I обсяг 60 літрів. Механічно перекидні. Ємність і днище з нержавіючої..

Код товару: 2782

0

800764 грн. 861036 грн.

На складі

Сковорода багатофункціональна VCC112 + має 2 чаші об'ємом 14 л кожна, 9 робочих режимів, підйомна ..

Код товару: 2783

0

888268 грн. 955127 грн.

На складі

Сковорода багатофункціональна VCC112 + з опцією F.05 має шафи-підставки з дверцятами та столом, 2 ..

Код товару: 7979

0

30942 грн. 34380 грн.

На складі

Сковорода електрична   СЕ-40.3 з перекидної чашею з нержавіючої сталі об'ємом 40 літрів. Чаш..

Код товару: 7526

0

33525 грн. 37250 грн.

На складі

Сковорода електрична   СЕ-40.2 про перекидної чашею з чавуну об'ємом 40 літрів. Чаша з чавуну ..

Код товару: 7527

0

47610 грн. 52900 грн.

На складі

Сковорода електрична СЕ-70.2 про перекидної чашею з чавуну товщиною 10 мм і об'ємом 70 літрів. Криш..

Електрична сковорода промислова купить №1

Сковороди електричні промислові

Електросковорода промислова - обладнання для професійної кухні, призначене для приготування тушкованих та смажених страв, у тому числі і в киплячому жирі. Вона використовується у великих закладах громадського харчування та дозволяє одночасно готувати велику кількість порцій. На вигляд сковорода електрична промислова істотно відрізняється від звичної побутової сковороди: має робочу поверхню, виконану у вигляді прямокутної чаші з високими боковинами, яка змонтована на рамі з чотирма ніжками. Більшість її моделей мають підлоговий спосіб встановлення та оснащені механізмом перекидання чаші, що полегшує вивантаження готових страв та злив олії після смаження у фритюрі.

Сковорода електрична для громадського харчування: конструктивні та експлуатаційні особливості

Електросковорода професійна являє собою окреме кухонне обладнання, особливостями якого є:

велика площа смаженої поверхні - вона виготовляється з харчової нержавіючої сталі, чавуну або спеціального металу, покритого порошковим складом. Товщина днища чаші становить близько 10 мм, що дозволяє довго утримувати тепло, що передається від ТЕНів, прикріплених до дна робочої поверхні із зовнішнього боку;

можливість встановлення температури смаження з точністю до одного градуса в діапазоні 50-375оС та підтримання її протягом усього процесу приготування їжі;

наявність декількох зон нагріву (до 6 секцій) з окремим регулюванням температури на кожній з них, завдяки чому в різних зонах гарячої поверхні можна одночасно смажити м'ясо або рибу та готувати соус;

економне витрачання олії та жиру, що дозволяє зберегти корисні властивості продуктів та знизити калорійність страв;

відсутність пригоряння продуктів, завдяки чому підвищується якість кулінарних виробів.

Сковорода промислова електрична підлогова будь-якої моделі, купити яку можна в інтернет-магазині компанії «ТехСнаб», оснащена кришкою, що надійно фіксується у відкритому стані і щільно закриває чашу, що знижує втрати тепла.

Як вибрати електросковороду для громадського харчування

Якщо для вашого закладу потрібна промислова електросковорода, насамперед слід визначитися з обсягами робіт з приготування смажених та тушкованих страв. Вибираючи відповідну модель, яка б забезпечила видачу запланованої кількості порцій, звертайте увагу на наступні її параметри:

внутрішній об'єм чаші або довжину та ширину її робочої поверхні – від них залежатиме кількість порцій м'яса, риби чи інших продуктів та виробів, які можна приготувати з одного завантаження сковороди;

потужність електросковороди – чим вона більша, тим швидше буде розігріватися робоча поверхня;

кількість зон нагріву та діапазон робочих температур;

наявність механізму перекидання. У фіксованій чаші можна смажити рибу і м'ясо, пасерувати і обсмажувати овочі, а також виконувати інші технологічні процеси безпосередньо на смаженій поверхні, а в перекидній – додатково смажити у фритюрі, гасити і бланшувати, використовуючи весь обсяг чаші;

матеріал виготовлення робочої поверхні – чаші з чавуну мають кращу теплопровідність, що прискорює процес приготування страв.

Чому електросковороду промислову в Україні варто купити на techsnab.com.ua

Інтернет-магазин компанії «ТехСнаб» з Києва пропонує на продаж сковороди електричні промислові найпопулярніших брендів Apach та Bertos (Італія), Rational (Німеччина), Ozti (Туреччина), Kogast та Kovinastroj, «Кій-В» (Україна) та інших. Перевагою їхньої покупки саме у нас є:

широкий вибір моделей різної продуктивності;

висока їх якість та безпека, що підтверджено відповідними сертифікатами;

найкращі ціни на електросковороди промислові цих торгових марок на українському ринку;

гарантія виробника;

можливість гарантійного та післягарантійного обслуговування в сервісних центрах нашої компанії.

Замовити у нас промислову електросковороду можна з доставкою в будь-яке місто України. Фахівці компанії «ТехСнаб» допоможуть встановити це обладнання та навчать правил його експлуатації.


Модули для Opencart 2, Опенкарт 3