Апарат пончиковий

Код товару: 2177

0

5942 грн.

На складі

Апарат пончиковий DM6 для Донатс (американських пончиків) п роізводітельностью не менше 70шт / год..

Код товару: 0098

0

7020 грн. 7550 грн.

На складі

Пончиковий апарат моделі ФП оснащені механічним дозатором за допомогою якого формується пончік.Випу..

Код товару: 0099

0

7430 грн. 7990 грн.

На складі

Апарат для приготування пончиків також можна використовувати як фритюрницю або чебучніцу, знявши пр..

Код товару: 0100

0

8980 грн. 9660 грн.

На складі

Пончиковий апарат ФП-11 є апаратом з максимальною продуктивністю 350 пончиком в годину з середньою ..

Апарат пончиковий купить №1

Устаткування для виробництва пончиків стає найбільш затребуваною технікою серед сучасних закладів громадського харчування. З огляду на зростаючу популярність даного ласощі серед усіх верств українського населення, пончиковий апарат - це доцільне і важливе придбання для кожної точки громадського харчування.

Устаткування для пончиків - конструктивні особливості пропозиції

Апарат для приготування пончиків являє собою пристрій, що максимально просто використовувати в будь-якій торговельній точки. У більшості випадків дані пристрої складаються з:

  • дозатора тесту;
  • ванни для приготування;
  • площині для видачі готового продукту.

Принцип дії апарату для приготування пончиків

Апарат для пончиків в ході приготування страви здійснює наступний виробничий цикл:

  • тісто поміщається в дозатор техніки;
  • в ємність для фритюру заливається масло в кількості, достатній для обсмажування;
  • після запуску обладнання в роботу дозатором покроково витісняється необхідну кількість тіста з розрахунку на один пончик.
  • встановлені в техніці поршні формують класичну форму ласощі;
  • заготовка потрапляє в ванну з маслом, де обсмажується до готовності, автоматично перевертаючись.

В залежності від продуктивності техніки, є можливість приготування до шестисот пончиків протягом однієї години.

Різновиди обладнання для виробництва пончиків

На сьогоднішній день купити апарат для приготування пончиків можна в двох різних варіантах:

  • напівавтоматичному;
  • автоматичному.

Перший тип кухонного оснащення може функціонувати виключно під наглядом оператора. При цьому тісто завантажується в пристрій, а дозатор потрібно натискати вручну. Після обсмажування з одного боку в напівавтоматичному апараті слід самостійно повернути пончик, для обсмажування з іншого боку.

Виробництво міні-пончиків (міні Донатс)

Звичні всім пончики сьогодні відрізняються один від одного не тільки за типом начинки і глазурі. Цілком можливо варіювання і маси страви. Зменшена варіація стандартного пончика отримала логічну назву міні Донатс.

Для приготування даних страв існують свої різновиди апаратів.

Принципи підбору обладнання для приготування пончиків

Вибирати пристрій для приготування пончиків, слід, виходячи з таких факторів:

  • потреба в тій або іншій кількості готових ласощів, від чого буде залежати конкретна продуктивність техніки;
  • габарити кухні або іншого приміщення, в якому буде встановлено апарат;
  • середня маса пончика.

Крім цього, вибираючи те чи інше обладнання слід приділити максимальну увагу його якості та надійності. Спеціалізований інтернет-магазин професійного кухонного обладнання Техснаб пропонує увазі своїх клієнтів пропозиції тільки від перевірених часом і досвідом роботи брендів. Ми співпрацюємо виключно з зарекомендували себе виробниками тому якість, надійність і довговічність апаратів від Техпостач завжди на вищому рівні.


Модули для Opencart 2, Опенкарт 3