Код товару: 2655
5135 грн. 5728 грн.
На складі
Шприц для ковбаси горизонтальний Rauder LH - 3 циліндр нерж.сталь, обсяг - 3 л, поршень з кл..
Код товару: 2240
5293 грн. 5767 грн.
На складі
Шприц ковбасний вертикальний SV-3 об'ємом 3 літри .Ціліндр з нержавіючої сталі. Оснащений клапаном..
Код товару: 2237
5306 грн. 5767 грн.
На складі
Шприц для ковбаси SH-3 застосовується при виробництві сирокопчених ковбас для набивання ковбасних о..
Код товару: 2640
6202 грн. 6913 грн.
На складі
Шприц для ковбас LV-7 застосовується при виробництві сирокопчених ковбас для набивання ковбасних об..
Код товару: 2241
6202 грн. 6755 грн.
На складі
Шприц ковбасний вертикальний SV-5 об'ємом 5 літрів .Ціліндр з нержавіючої сталі. Оснащений клапано..
Код товару: 2238
6214 грн. 6755 грн.
На складі
Шприц для ковбаси SH-5 застосовується при виробництві сирокопчених ковбас для набивання ковбасних о..
Код товару: 2239
6687 грн. 7268 грн.
На складі
Шприц для ковбаси SH-7 застосовується при виробництві сирокопчених ковбас для набивання ковбасних о..
Код товару: 2242
6715 грн. 7268 грн.
На складі
Шприц ковбасний вертикальний SV-7 об'ємом 7 літрів .Ціліндр з нержавіючої сталі. Оснащений клапано..
Код товару: 1908
7110 грн. 7900 грн.
На складі
Шприц для наповнення ковбаси SV-5 вертикальний, об'ємом 5 літрів виготовлений повністю з нержавіючо..
Код товару: 2243
8967 грн. 9757 грн.
На складі
Шприц ковбасний вертикальний SV-10 обсягом 10 літрів .Ціліндр з нержавіючої сталі. Оснащений клапа..
Код товару: 2641
9243 грн. 10270 грн.
На складі
Шприц для ковбас LV-10 застосовується при виробництві сирокопчених ковбас для набивання ковбасних о..
Код товару: 1926
10270 грн. 11376 грн.
На складі
Шприц для наповнення ковбаси SV-10 вертикальний, об'ємом 10 літрів виготовлений повністю з нержавію..

Сфера застосування ковбасного шприца
Шприц для ковбас , або як його ще називають, наповнювач ковбаси здатний наповнювати різні оболонки фаршем. Це можуть бути як натуральні кишкові оболонки, так і штучні (поліетиленові і т. П.). Наповнюючи їх фаршем, шприц формує різні види ковбаси: копчені, сирокопчені, варені, сосиски або сардельки). Шприц для ковбас здатний створювати навіть ковбаси без оболонки.
В різних закладах громадського харчування користуються великим попитом ковбасні вироби. Ресторани, кафе, їдальні або харчевні представляють в своєму меню різні ковбаски. А ось щоб приготувати по-справжньому смачну, ароматну і, звичайно ж, свіжу ковбаску, потрібно мати спеціальне обладнання, в число якого входить і шприц для ковбас. Він відмінно підходить для невеликих ковбасних виробництв і для домашнього застосування. Використовуючи шприц, ковбасу можна приготувати якісно і на диво швидко, використовуючи тільки м'ясо і шприц.
Типи ковбасних шприців
Їх розрізняють по тому, які ковбасні вироби планується виготовляти. Також шприци відрізняються за типом приводу:
- гідравлічні шприци для ковбас;
- механічні шприци.
За розміщення в приміщенні шприци розрізняють:
- горизонтальні;
- вертикальні.
Існують шприци, призначені для максимальної набивання. Їх використовують для сирокопчених ковбас. Максимальна набивка не пропускає повітря в ковбасу, адже це може призвести до її псування. Щільне шприцевание також відмінно підходить і для копчених ковбас, так як обсяг зменшується в кілька разів в процесі сушіння.
Для варених ковбас підходить мінімальна щільність, оскільки при варінні ковбасна оболонка збільшується в кілька разів.
Як вибрати шприц для ковбаси?
Щоб купити ковбасний шприц, необхідно враховувати кілька умов експлуатації:
Параметри швидкості є важливим параметром для підприємства. Деякі моделі мають дві швидкості в управлінні. Двошвидкісний шнековий шприц для набивання ковбас - це модель з високою продуктивністю для інтенсивного комерційного використання.
Тип конструкції - шприци для ковбаси створюються з різних матеріалів. Якщо виріб повністю виготовлено з нержавіючої сталі або матеріалів аналогічної якості, вони служать довго і забезпечують високу продуктивність.
Ємність пристрою - цей показник відіграє велику роль в експлуатації. Шприц для ковбас має завантажувальну ємність, яку можна заповнювати в разі потреби. Це особливо зручно в ресторанах або кулінаріях, де готують різну кількість ковбас, достатню для задоволення попиту.
Вибір правильного ковбасного наповнювача - відповідний фарш для ковбасних виробів забезпечує смак готових виробів. Щоб використовувати безліч рецептів, знадобиться універсальний ковбасний шприц.
Відповідний професійний апарат для виробництва ковбасних виробів принесе вашому підприємству безліч переваг і нових покупців.