Шприц для колбас

Код товару: 2655

0

5135 грн. 5728 грн.

На складі

Шприц для ковбаси горизонтальний Rauder   LH - 3 циліндр нерж.сталь, обсяг - 3 л, поршень з кл..

Код товару: 2240

0

5293 грн. 5767 грн.

На складі

Шприц ковбасний вертикальний SV-3 об'ємом 3 літри .Ціліндр з нержавіючої сталі. Оснащений клапаном..

Код товару: 2237

0

5306 грн. 5767 грн.

На складі

Шприц для ковбаси SH-3 застосовується при виробництві сирокопчених ковбас для набивання ковбасних о..

Код товару: 2640

0

6202 грн. 6913 грн.

На складі

Шприц для ковбас LV-7 застосовується при виробництві сирокопчених ковбас для набивання ковбасних об..

Код товару: 2241

0

6202 грн. 6755 грн.

На складі

Шприц ковбасний вертикальний SV-5 об'ємом 5 літрів .Ціліндр з нержавіючої сталі. Оснащений клапано..

Код товару: 2238

0

6214 грн. 6755 грн.

На складі

Шприц для ковбаси SH-5 застосовується при виробництві сирокопчених ковбас для набивання ковбасних о..

Код товару: 2239

0

6687 грн. 7268 грн.

На складі

Шприц для ковбаси SH-7 застосовується при виробництві сирокопчених ковбас для набивання ковбасних о..

Код товару: 2242

0

6715 грн. 7268 грн.

На складі

Шприц ковбасний вертикальний SV-7 об'ємом 7 літрів .Ціліндр з нержавіючої сталі. Оснащений клапано..

Код товару: 1908

0

7110 грн. 7900 грн.

На складі

Шприц для наповнення ковбаси SV-5 вертикальний, об'ємом 5 літрів виготовлений повністю з нержавіючо..

Код товару: 2243

0

8967 грн. 9757 грн.

На складі

Шприц ковбасний вертикальний SV-10 обсягом 10 літрів .Ціліндр з нержавіючої сталі. Оснащений клапа..

Код товару: 2641

0

9243 грн. 10270 грн.

На складі

Шприц для ковбас LV-10 застосовується при виробництві сирокопчених ковбас для набивання ковбасних о..

Код товару: 1926

0

10270 грн. 11376 грн.

На складі

Шприц для наповнення ковбаси SV-10 вертикальний, об'ємом 10 літрів виготовлений повністю з нержавію..

Шприц для колбас купить №1

Сфера застосування ковбасного шприца

Шприц для ковбас , або як його ще називають, наповнювач ковбаси здатний наповнювати різні оболонки фаршем. Це можуть бути як натуральні кишкові оболонки, так і штучні (поліетиленові і т. П.). Наповнюючи їх фаршем, шприц формує різні види ковбаси: копчені, сирокопчені, варені, сосиски або сардельки). Шприц для ковбас здатний створювати навіть ковбаси без оболонки.

В різних закладах громадського харчування користуються великим попитом ковбасні вироби. Ресторани, кафе, їдальні або харчевні представляють в своєму меню різні ковбаски. А ось щоб приготувати по-справжньому смачну, ароматну і, звичайно ж, свіжу ковбаску, потрібно мати спеціальне обладнання, в число якого входить і шприц для ковбас. Він відмінно підходить для невеликих ковбасних виробництв і для домашнього застосування. Використовуючи шприц, ковбасу можна приготувати якісно і на диво швидко, використовуючи тільки м'ясо і шприц.

Типи ковбасних шприців

Їх розрізняють по тому, які ковбасні вироби планується виготовляти. Також шприци відрізняються за типом приводу:

  • гідравлічні шприци для ковбас;
  • механічні шприци.

За розміщення в приміщенні шприци розрізняють:

  • горизонтальні;
  • вертикальні.

Існують шприци, призначені для максимальної набивання. Їх використовують для сирокопчених ковбас. Максимальна набивка не пропускає повітря в ковбасу, адже це може призвести до її псування. Щільне шприцевание також відмінно підходить і для копчених ковбас, так як обсяг зменшується в кілька разів в процесі сушіння.

Для варених ковбас підходить мінімальна щільність, оскільки при варінні ковбасна оболонка збільшується в кілька разів.

Як вибрати шприц для ковбаси?

Щоб купити ковбасний шприц, необхідно враховувати кілька умов експлуатації:

Параметри швидкості є важливим параметром для підприємства. Деякі моделі мають дві швидкості в управлінні. Двошвидкісний шнековий шприц для набивання ковбас - це модель з високою продуктивністю для інтенсивного комерційного використання.

Тип конструкції - шприци для ковбаси створюються з різних матеріалів. Якщо виріб повністю виготовлено з нержавіючої сталі або матеріалів аналогічної якості, вони служать довго і забезпечують високу продуктивність.

Ємність пристрою - цей показник відіграє велику роль в експлуатації. Шприц для ковбас має завантажувальну ємність, яку можна заповнювати в разі потреби. Це особливо зручно в ресторанах або кулінаріях, де готують різну кількість ковбас, достатню для задоволення попиту.

Вибір правильного ковбасного наповнювача - відповідний фарш для ковбасних виробів забезпечує смак готових виробів. Щоб використовувати безліч рецептів, знадобиться універсальний ковбасний шприц.

Відповідний професійний апарат для виробництва ковбасних виробів принесе вашому підприємству безліч переваг і нових покупців.


Модули для Opencart 2, Опенкарт 3