Апарат для приготування шаурми

-8%
Хіт
Новинка
Ніж для шаурми KS100T-FROSTY

Код товару: 91911

0

4652 грн. 5056 грн.

На складі

Ніж для шаурми електричний KS100T-FROSTY дуже зручний у використанні на точках фаст-фуд. Регульована..

Код товару: 2123

0

6337 грн. 6741 грн.

На складі

Апарат для шаурми D11 LPG газовий з ручним обертанням шампура . Завантаження до 30 кг. Кількість..

Код товару: 1713

0

7420 грн. 8730 грн.

На складі

Ніж для шаурми електричний Kitchen Line 267240 призначений для нарізки будь-якого виду м'яса з апар..

Код товару: 2124

0

7921 грн. 8426 грн.

На складі

Апарат для шаурми D12 LPG газовий з ручним обертанням шампура . Завантаження до 40 кг. Кількість..

Код товару: 2119

0

11414 грн. 12143 грн.

На складі

Апарат для шаурми D14 LPG газовий з електроприводом обертанням шампура. Завантаження до 30кг. Кіл..

Код товару: 2732

0

12389 грн. 13180 грн.

На складі

Апарат для шаурми Remta SD10 електричний з електромотором і     шампура   розрахо..

Код товару: 2121

0

13648 грн. 14519 грн.

На складі

Апарат для шаурми D15 LPG газовий з електроприводом обертанням шампура. Завантаження до 40 кг. Кі..

Код товару: 2478

0

15638 грн. 16637 грн.

На складі

Апарат для шаурми D16 LPG газовий з верхнім електроприводом . Завантаження до 50 кг. Кількість п..

Код товару: 2120

0

16776 грн. 17847 грн.

На складі

Апарат для шаурми Remta SD12 електричний з ручним обертанням шампура розрахований на завантаженн..

Код товару: 2122

0

19822 грн. 21088 грн.

На складі

< span> Апарат для шаурми Remta SD14 електричний розрахований на завантаження до 30 кг м'яса. 3 &..

Код товару: 2117

0

21041 грн. 22384 грн.

На складі

Апарат для шаурми Remta SD16 електричний розрахований на завантаження до 50 кг м'яса. 4 нагріваль..

Код товару: 2118

0

22097 грн. 23507 грн.

На складі

< span> Апарат для шаурми Remta SD17 електричний розрахований на завантаження до 50 кг м'яса. Гр..

Апарат для приготування шаурми купить №1

Обладнання для приготування шаурми

Апарат для шаурми є затребуваним обладнанням. Поступово обсмажене на грилі м'ясо робить цю східну страву ситною і смачною, тому кількість любителів фастфуду, які бажають перекусити на ходу, постійно збільшується. А це забезпечує власникам такого обладнання високі продажі та дозволяє швидко окупити витрати на його придбання. Для успішного бізнесу у сфері швидкого харчування важливо правильно вибрати обладнання для шаурми, що допоможе зробити наша компанія.

Що являє собою апарат для приготування шаурми

Основне обладнання для приготування шаурми – шампурний гриль, в конструкцію якого входять:

корпус із нержавіючої сталі;

нагрівальні елементи з регуляторами нагрівання;

рожен (шампур), що закріплюється вертикально;

механізм обертання рожна;

відбивачі тепла;

піддон для збирання підсмаженого м'яса та стікання жиру.

Гриль для шаурми може оснащуватися захисним склом, що закриває тени, та електродвигуном для обертання рожна.

Види обладнання для приготування шаурми

Сьогодні можна придбати апарат для шаурми різного виду. За типом підключення нагрівального елемента він може бути:

електричним, що працює від електромережі напругою 220 або 380;

газовим – такий апарат підключається до балона із газом або газової магістралі.

Що стосується типу нагрівального елемента, то ви можете вибрати з трьох видів грилів, що обсмажують м'ясо від тепла, що випромінюється:

тенами - трубчастими електронагрівачами;

керамічним склом – воно одночасно є джерелом тепла, захистом тенів від потрапляння на них жиру;

газовими пальниками.

У різних моделях грилів обертання рожна може здійснюватися вручну або за допомогою електродвигуна. В останньому випадку забезпечується більш рівномірне прожарювання м'яса.

Апарат, що використовується для приготування шаурми, знаходить широке застосування не тільки в точках вуличної торгівлі, що знаходяться в місцях найбільшої прохідності людей, але й у закладах громадського харчування: фаст-фудах, кебабних, шаурмічних, кафе або бістро.

Принцип роботи обладнання для шаурми

Механізм роботи апарату для шаурми досить простий. Перший крок - попередньо замариновані шматки м'яса насаджують на рожен, який встановлюють в апарат і фіксують у вертикальному положенні.

Після запуску обладнання рожен починає повільно обертатися навколо своєї осі, забезпечуючи рівномірне прожарювання м'яса. У електричних грилях жар створюють 3-5 тенів, а газових – пальники (у різних моделях їх може бути від 2 до 10). Нагрівачі розташовані таким чином, щоб жаром оброблялася максимальна поверхня м'яса нанизаного на шампур. Потужність нагрівання можна зменшувати або збільшувати за допомогою регуляторів.

У міру готовності, м'ясо із зовнішніх шарів обрізають шматочками певної товщини спеціальним ножем і збирають на піддоні, а м'ясо, що залишилося, продовжує смажитися від тепла нагріваючих елементів.

Таким чином можна смажити будь-яке м'ясо: свинину, яловичину, баранину чи курятину.

Основні переваги обладнання для шаурми

До переваг обладнання під шаурму, що забезпечує його популярність та затребуваність, слід віднести:

швидке приготування м'яса у власному соку без використання олії – обсмажуючи рівномірно, воно набуває хрумкої скоринки, відмінного смаку, стає ароматним і соковитим;

гігієнічність приготування страв, оскільки м'ясо не стикається зі смаженою поверхнею та обробляється розпеченим повітрям, яке вбиває всі хвороботворні мікроби та бактерії;

простоту користування обладнанням – щоб працювати з грилем для шаурми не потрібні спеціальні навички;

можливість розпочати роботу з грилем відразу після включення, не чекаючи прогрівання до робочої температури (її апарат досягає швидко, особливо при використанні газового грилю);

зручність обслуговування – наявність жирозбірника та ємності для стоку значно полегшує чищення обладнання;

тривалий термін служби.

Як вибрати обладнання для шаурмічної

Підприємцям, які бажають відкрити або розширити власний бізнес і вирішили купити апарат для приготування шаурми, важливо знати про правила вибору обладнання. І насамперед слід визначитися з типом гриля – електричним або газовим. Щоб вирішити це питання, потрібно знати про всі плюси та мінуси двох варіантів.

Переваги та недоліки електричних та газових апаратів для шаурми

Електричний гриль для шаурми має такі незаперечні переваги:

безпеку експлуатації, оскільки він працює від безпечнішого джерела енергії – електрики;

зручність підключення – на відміну від грилів, що працюють від газового балона, який потрібно постійно міняти; електричне обладнання достатньо підключити до електромережі;

рівномірність прожарювання м'яса;

Найбільший асортимент моделей.

До недоліків таких апаратів для шаурми можна віднести вищу ціну та енергоспоживання, ніж у газових аналогів, а також повільне розігрів тенів до робочої температури (не менше 30-40 хв). Таке обладнання більше за підходить для стаціонарних точок фаст-фуду.

Головні переваги газового обладнання для шаурми: ціна нижча, ніж у аналогічного електричного апарату, вища енергоефективність та потужність, що дозволяє розігріти гриль до робочої температури за 20-25 хв. Таке обладнання можна використовувати як у газифікованих стаціонарних точках продажу, так і для вуличної торгівлі – у місцях, де підведення електрики ускладнене. Втім, багато моделей, що працюють на природному газі, все одно не можуть нормально функціонувати автономно від електрики, яка необхідна для підключення двигуна, що забезпечує обертання рожна, розпалювання пальника або підсвічування.

Істотними недоліками газового апарату є:

підвищені вибухо- та пожежонебезпечність, що потребує спеціально інструктажу для персоналу, що працює з обладнанням (і краще вибирати гриль, на якому встановлена ​​система газового контролю);

додаткові витрати на балон, необхідність постійного контролю наявності газу та своєчасної заміни балона;

виділення кіптяви під час роботи пальника.

На що потрібно звертати увагу при виборі обладнання для шаурми

Вибираючи для приготування шаурми газове або електричне обладнання, необхідно звертати увагу на такі особливості та характеристики:

потужність для електричних грилів та витрата газу за 1 годину роботи – для газових;

разове завантаження – має відповідати запланованому обсягу виробництва страв. Сьогодні можна купити обладнання для шаурми місткістю 20-85 кг;

наявність електродвигуна, що звільняє працівника шаурмічної від необхідності прокручувати шампур вручну;

кількість пальників чи тенів;

напруга живлення електричних апаратів.

Дуже важливо, щоб обладнання для виробництва шаурми було виготовлене із харчової нержавіючої сталі.

Чому апарат для шаурми варто купити в інтернет-магазині «ТехСнаб»

Якщо вам потрібно обладнання для шаурми, купити його в нашому інтернет-магазині можна швидко, легко і вигідно. До переваг такої покупки саме у нас слід зарахувати:

широкий асортимент газових та електричних грилів від українських та європейських виробників;

найбільш приваблива ціна на апарати для шаурми у Києві та Україні;

надання гарантії;

якісне сервісне обслуговування у всіх містах нашої країни.


Замовити обладнання для виготовлення шаурми з доставкою по Україні можна через кошик або за допомогою кнопки «Купити в один клік».


Модули для Opencart 2, Опенкарт 3