Код товару: 560
15000 грн.
В наличии
Стандартна комплектація: Датчик-реле температури; Пінополіуретанова ізоляція корпусу, боковин, ..
Код товару: 514
15300 грн.
В наличии
Ізоляція стільниці, боковин і корпусу виконана з пінополіуретану. Експозиційна поверхня і стільниц..
Код товару: 515
17100 грн.
В наличии
Ізоляція стільниці, боковин і корпусу виконана з пінополіуретану. Експозиційна поверхня і стільниц..
Код товару: 563
17100 грн.
В наличии
Стандартна комплектація: Датчик-реле температури; Пінополіуретанова ізоляція корпусу, боковин, ..
Код товару: 430
31142 грн.
Нет в наличии
Корисний об'єм викладення (м): 0,07 Компресор: Danfoss Контролер: EVCO Температура навколишнього..
Код товару: 431
32684 грн.
Нет в наличии
Корисний об'єм викладення (м): 0,09 Компресор: Danfoss Контролер: EVCO Температура навколишнього..
Код товару: 374
35925 грн.
Нет в наличии
Ванна вітрин-цільнозаливний, боковини-заливні ППУ, стільниця-с заливний ізоляцією, піддон і стільни..
Код товару: 432
36246 грн.
Нет в наличии
Корисний об'єм викладення (м): 0,11 Компресор: Danfoss Контролер: EVCO Температура навколишнього..
Код товару: 377
39889 грн.
Нет в наличии
Ванна вітрин-цільнозаливний, боковини-заливні ППУ, стільниця-с заливний ізоляцією, піддон і стільни..
Код товару: 433
40322 грн.
Нет в наличии
Корисний об'єм викладення (м): 0,13 Компресор: Danfoss Контролер: EVCO Температура навколишнього..
Код товару: 378
41167 грн.
Нет в наличии
Ванна вітрин-цільнозаливний, боковини-заливні ППУ, стільниця-с заливний ізоляцією, піддон і стільни..
Код товару: 409
48590 грн.
Нет в наличии
Холодильне (низькотемпературне) торгове обладнання для магазинів будь-якого формату: -глибина викл..

Морозильна вітрина - поширене торгове
обладнання, яке використовується для зберігання і демонстрації замороженої
продукції. Для цього вони обладнуються спеціальними холодильними агрегатами,
які дозволяють підтримувати заданий температурний режим.
Купити морозильну вітрину в Києві можна в
інтернет-магазині ТЕХСНАБ. Ми займаємося продажем якісних і надійних
морозильників іменитих виробників, на які діє офіційна
гарантія. Лояльна цінова політика і пряме співробітництво з виробниками
дозволяє встановлювати найбільш доступні ціни. До того ж наш магазин
здійснює оперативний і недорогий доставку товарів по всій Україні.
Критерії вибору морозильних вітрин
Професійні низькотемпературні вітрини випускаються в різному виконанні,
при цьому устаткування забезпечує підтримку різних температурних режимів,
від чого залежать види зберігається продукції. Також морозильні установки
відрізнятися типом конструкції, дизайнерським виконанням.
При покупці даного обладнання потрібно визначитися з глибиною викладення.
Даний параметр треба зіставляти з розмірами торгового приміщення, де
планується встановлюватися техніка, а також прохідність закладу. з цього
параметру виділяють наступні види морозильних вітрин:
- вузькі: стандартна ширина камери становить 850 мм;
- средньогабаритні: від 955 до 1093 мм;
- широкі: від 1140 до 1195 мм.
Якщо необхідно забезпечити тривале зберігання заздалегідь замороженої
продукції, слід купувати обладнання, що підтримує температуру -6 ... 0
° С. Якщо ж потрібно зберігати продукти глибокої заморозки, то необхідно вибирати
вітрини, що підтримують температуру -18 ... -10 ° С.
Варто врахувати, що морозильні вітрини є важливим елементом будь-якого
торгового бізнесу, тому слід купувати моделі з найбільш привабливим
дизайном.
Види морозильних вітрин
Сьогодні можна купити морозильні вітрини різних видів,
які класифікуються за кількома ознаками. Залежно від типу
конструкції, обладнання буває відкритим і закритим. Вітрини відкритого типу
забезпечують можливість самообслуговування, при цьому вони передбачають
стаціонарний режим роботи або в комплексі холодильних ліній. закриті моделі
є актуальними для магазинів з обслуговуючим персоналом.
Виходячи зі способу розміщення, морозильні установки бувають підлоговими і
настільними. Настільні моделі використовуються переважно в кафе, ресторанах
та інших закладах громадського харчування, а також відділах супермаркетів з продажу готових
продуктів харчування. В залежності від варіанту викладки продуктів, вітрини можуть
бути одно- і багатоярусними.
Морозильні вітрини характеризуються двома способами охолодження:
- Примусовим. В даному випадку холодні потоки повітря
рівномірно розподіляються по камері за допомогою вентиляторів.
- Природним (статичним). У таких установках повітря
надходить від випарника і природним чином спускається по камері під
впливом сили тяжіння.
При виборі морозильного обладнання важливо враховувати матеріали виготовлення.
Перевагу варто віддавати моделям, в яких вітринний модуль виконаний з
загартованого і міцного скла, яке випадку розбиття не розлітається на дрібні
уламки. Також бажано, щоб скло не пропускало ультрафіолетове
випромінювання. При покупці слід враховувати і рівень споживання електроенергії.
Перевагу варто віддавати енергоефективним морозильних вітрин - їх
вартість трохи вище, але така покупка досить швидко окупається за рахунок
економії на електроенергії.