Шашличниця

Код товару: 642

0

5616 грн. 6240 грн.

На складі

Електрошашличниця Ш-5 місткістю 5 шампурів швидко і без диму можна приготувати свинячі реберця, кре..

Код товару: 641

0

8010 грн. 8900 грн.

На складі

Барбекю гриль ШБ-6 комплектується 6 шампурами, гратами для барбекю.Под Тенамі барбекю розташований ..

Код товару: 643

0

9360 грн. 10400 грн.

На складі

Електрошашличниця Ш-8 комплектується 8 шампурамі.Ступенчатие перемикачі забезпечують роздільне регу..

Шашличниця купить №1

Електрошашличниця є зручним і компактне обладнання для теплової обробки м'яса з використанням функції гриля. Робота шашличниці базується на використанні інфрачервоних променів, що в свою чергу дозволяє обробляти не тільки вироби з сирого м'яса, але й риби, овочів, ковбасних виробів і навіть використовувати в ролі сушки. Даний електроприлад призначений для використання як в кафе так і в побутових умовах, що не потребує додаткового обладнання, дровах, вугіллі, використанні рідин для розведення вогню.

Цей прилад вважається одним з кращих аналогів для приготування неперевершеного шашлику, оскільки спеціально підібрані температурні режими, рівномірне проникнення спека в м'ясо відбувається за рахунок термостійкої захисної оболонки, що відбиває весь жар від тена по векторному напрямку продуктів. Цей метод управління теплом набагато знижує час на приготування продуктів. Але є ще один дуже важливий момент: м'яса притаманний навіть аромат справжнього диму.

Переваги Електрошашличниця

На відміну від мангала, шашличниця позбавляє від необхідності обладнання спеціального місця на вулиці, кіптяви, сажі. Економія на покупці дров і вугілля. Крім того, Електрошашличниця дуже зручна і компактна при перевезенні та зберіганні.

Принцип роботи електричної шашличниці є досить просту схему. Ряд нагрівальних елементів, які знаходяться в центрі приладу, безпосередньо впливають жаром на шампури з м'ясом. Дійшовши до захисної колби, жар відбивається назад, таким чином, продукти проходять повторне вплив температурою вже іншого рівня. Під час цієї процедури, шампури весь час обертаються, даючи можливість рівномірної обробки і збереження соковитості м'яса.

Для збору жиру і м'ясного соку для зручності передбачені спеціальні ємності, що позбавить від витрати часу на чистку апарату.

Для зручності і компактності, електрошашличниці поділяють на дві групи: вертикальні і горизонтальні.

Відмінність полягає в тому, що в вертикальних електричних шашличницю шампура розташовані по відношенню до нагрівального елементу в вертикальному положенні, а в горизонтальних відповідно назві, горизонтально, тому вони більше схожі на гриль-мангал. Горизонтальні шашличниці зазвичай радять брати тим, хто звик готувати шашлик для великої компанії, оскільки обсяг у таких шашличницю більше.

Як вибрати Електрошашличниця

Якщо ви вирішили купити Електрошашличниця, то як і інші електроприлади краще звернути увагу на сертифікованих постачальників. При виборі електричної шашличниці, необхідно звертати увагу на такі моменти: необхідний розмір електрошашличниці, обсяг, кількість укомплектованих шампурів, потужність - дуже важливий і необхідний показник. Від потужності залежить кількість вживаної електроенергії і обсяг приготовленої їжі за один раз. Мінімально рекомендована потужність не повинна бути менше однієї кіловат-годину.


Модули для Opencart 2, Опенкарт 3