Огляди обладнання

Топ холодильних вітрин

Топ холодильних вітрин

Професійне торгове обладнання має різноманітні конструкції, призначення, оформлення. Особливе місце в каталогах займають холодильні вітрини. Виробники пропонують естетичні варіанти виконання з великою комплектацією.Холодильні підлогові вітрини мають ряд переваг:Ефективність і економічність.Економія місця.Хороший імідж бізнесу.Зручність для покупця.Проста і швидка санітарна обробка.Складне обладнан..

0
373
Як вибрати тістоміс професійний

Як вибрати тістоміс професійний

Тістоміс - різновид професійного кухонного обладнання, що використовується для швидкого і якісного приготування тіста для булочок, піци, пиріжків та іншої аналогічної продукції. Головні причини купити апарат - економія часу і сил, точність роботи, можливість раціонально використовувати ресурси часу і сил. Від правильного вибору пристрою залежить якість отриманого продукту. Розглянемо, що потрібно ..

0
393
Топ апаратів для приготування шаурми

Топ апаратів для приготування шаурми

Східна шаурма останніми роками користується дивовижною популярністю у світі вуличного фаст-фуду. М'ясне блюдо полюбилося не менше, ніж вже звична піца та бургери. Вуличні заклади швидкого харчування, кафе підвищують ефективність роботи за рахунок придбання спеціального обладнання для приготування шаурми. Апарати представлені широким асортиментом, але для вибору найкращого рекомендується враховуват..

0
381
Контактний гриль запорука гарного смаку

Контактний гриль запорука гарного смаку

Сьогодні електрогрилі користуються досить великою популярністю у громадському харчуванні. У меню кожного бару, кафе або ресторану є страви з м'яса, овочів, риби, які готуються з використанням такого пристрою, як електрогриль. Цей спосіб приготування популярний і на відміну від традиційніших варіантів приготування є особливий аромат і непередаваний смак. Але досягти бажаного ефекту не завжди виходи..

0
1379
Який вибрати пароконвектомат: 5 кращих моделей

Який вибрати пароконвектомат: 5 кращих моделей

Про існування пароконвектоматов знають далеко не всі, хоча агрегат з'явився ще в 70-х роках. Він поєднує в собі функції конвекционной печі і пароварки. Цей агрегат став справжнім рятувальником для власників і співробітників кафе, ресторанів, різних фаст-фудів і піцерій.Пароконвектомат сьогодні - це сковорідка, котел, пароварка і конвекційна піч в одному! Процес готування максимально автоматизовано..

0
532
Як вибрати конвекційну піч: 5 кращих

Як вибрати конвекційну піч: 5 кращих

Конвекційні печі - це малогабаритне обладнання, без якого складно обійтися на кухні, і домашньої, і ресторанної. Вона схожа на звичайну духовку, але робить свою роботу в кілька разів швидше. До того ж продукти всередині не пригоряють, а харчова цінність зберігається майже повністю. Тому агрегат цінується більше.Конвекційні печі встановлюються в невеликих кафе, їдалень, піцеріях, ресторанах, кав'яр..

0
259
Чафіндіш: особливості та сфера застосування

Чафіндіш: особливості та сфера застосування

Термін Чафіндіш знаком небагатьом, але насправді в перекладі з англійської chafing dish позначає жаровню або електричну каструлю. Інша назва Чафіндіш - марміт з підігрівом від французького слова «marmite» - каструля або казанок. На кухні домогосподарок Чафіндіш зустрічається рідко, зате в ресторанному та кейтеринговому бізнесі, сфері HoReCa він поширений повсюдно.Що таке ЧафіндішЧафіндіш - незамін..

0
255
Вибір промислової електроплити

Вибір промислової електроплити

Підбір професійного кухонного обладнання - серйозне завдання для кожного власника громадського харчування. При цьому слід враховувати всі нюанси комплектації кухні, розраховувати правильний потік клієнтів і асортимент пропонованих страв. Однак, яку б спрямованість не мало заклад громадського харчування, одним з перших пристроїв, на яке слід звернути увагу, стає професійна електрична плита. Дана те..

0
282
Як вибрати промисловий куттер для фаршу?

Як вибрати промисловий куттер для фаршу?

КУТТЕР скорочено називають кухонний процесор - пристрій, незамінний на професійній кухні. Застосовується дане устаткування практично у всіх закладах, в меню яких є страви з м'яса або фаршу. Пов'язана така серйозна популярність і затребуваність даної оснастки з її властивостями і характеристиками, а також тим, що наявність одного куттера на кухні дає можливість кулінарам замінити кілька пристроїв. ..

0
69
Вибір вакуумного пакувальника

Вибір вакуумного пакувальника

Вакуумна упаковка - одне з відносно недавніх винаходів промисловості, що набуло широкого поширення у всіх сферах діяльності, включаючи харчову індустрію. Примітно, що на сьогоднішній день існує безліч способів збереження продуктів, які, однак, не забезпечують повною безпеки і збереження їжі.Так, при приміщенні м'яса або риби в морозильну камеру, ви можете зіткнутися з тим, що з їжі випаровується в..

0
270
Як вибрати холодильну вітрину?

Як вибрати холодильну вітрину?

Торгівля продуктами харчування в сучасних умовах просто неможлива без такого функціонального апарату, як холодильна вітрина. Завдяки їй можлива як ефектна викладка товарів для подання, так і успішний продаж в точках самообслуговування. Розберемося з тим, на що слід звернути увагу при виборі холодильної вітрини і який саме апарат підійде конкретно вашого закладу.Вибір по холодуПерше, з чим варто ви..

0
223
Як вибрати шашличницю?

Як вибрати шашличницю?

У зимових і осінніх умовах про виїзди на природу залишається тільки мріяти. Але ось поласувати смачними і соковитим шашличком дуже хочеться. Саме в цьому випадку на допомогу приходить Електрошашличниця - ідеальний вибір для приготування соковитого і смачного м'яса в домашніх умовах.Сьогодні, завдяки допомозі спеціалізованого інтернет-магазину є можливість купити шашличниці різних модифікацій для к..

0
220

Модули для Opencart 2, Опенкарт 3