Супниці

Код товару: 2401

0

2015 грн. 2252 грн.

На складі

Супниця SB-6000 об'ємом 9 літрів з кришкою з нерж.сталі. Плавне регулювання температури. У комплект..

Код товару: 2456

0

2765 грн.

На складі

Супниця SB-6000 об'ємом 10 літрів призначена для підтримки температури і роздачі перших страв. Широ..

Код товару: 2313

0

3022 грн. 3555 грн.

На складі

Електросупниця SK 6000 об'ємом 9 літрів. Корпус чорний, кришка - нержавіюча сталь. Терморегулятор ..

Код товару: 2084

0

3760 грн. 4424 грн.

На складі

Супниця CLUB 100067 обсягом 8,5 л. Корпус зовнішній - лакована нерж. сталь. Знімна вставка - нерж...

Код товару: 2085

0

3794 грн. 4464 грн.

На складі

Електросупніца Bartscher 100048 про б'ёмом 10 літрів. Прозора кришка з полікарбонату дозволяє з..

Код товару: 2082

0

4197 грн. 4938 грн.

На складі

Електросупниця Bartscher 100061 про б'ем 9,0 літрів. У комплекті: 8 табличок з назвами супів н..

Код товару: 1756

0

5204 грн. 6123 грн.

На складі

Супниця електрична 860 502 об'ємом 8 літрів і електронною панеллю керування. Регулювання температур..

Код товару: 2083

0

7051 грн. 8295 грн.

На складі

Електросупніца Bartscher A150510 об'ємом 16 літрів. Матеріал фарбована сталь. Підстава, кришка і ..

Код товару: 2116

0

2629 грн.

Немає в наявності

Супниця HT-502 про б'ем 10 літрів. Матеріал корпусу: емальована сталь пофарбована в чорний колір. ..

Код товару: 2086

0

3397 грн.

Немає в наявності

Електросупниця SK 6000 (Inox) об'ємом 9 літрів. Корпус, внутрішня ємність, кришка - нержавіюча ста..

-15%
Супниця електрична 860 304 - Hendi

Код товару: 1755

0

3895 грн. 4582 грн.

Немає в наявності

Супниця електрична 860 304 об'ємом 8 літрів. Корпус і ємність з нержавіючої сталі. Плавна регулюван..

-8%
Новинка
Супниця Silver 2170

Код товару: 8704

0

4321 грн. 4681 грн.

Предзаказ

Супниця Silver 2170   об'ємом 9 літрів призначена для підтримки температури і роздачі перших с..

Супниці купить №1

Купити супницю в інтернет магазині вважається сьогодні одним з найбільш правильних рішень при комплектації закладів громадського харчування. Дане кухонне обладнання виділяється в окремий розділ, в зв'язку з тим, що супниця - не проста ємність для розливу, зберігання або приготування рідких страв, але і спосіб підтримки оптимальної температури для збереження всіх властивостей і якостей продуктів протягом необхідного часу.

Згідно з рекомендаціями, в сфері харчування, необхідна для перших страв температура коливається від 70 до 75 градусів і має підтримуватися точно в зазначеному діапазоні. Нехтування даними показником може повністю зіпсувати смак готових страв. Саме для того, щоб убезпечити себе від подібних проблем спеціалізований інтернет-магазин Техпостач пропонує купити супницю професійну, що чудово справляється із завданням, до того ж є максимально простий в застосуванні.

Використання електричної спинці

На сьогоднішній день обладнання для зберігання супів та інших перших страв при заданій температурі, знайшло застосування в наступних областях:

  • ресторани;
  • бари;
  • столові;
  • закусочні.

Крім цього широке використання дані прилади отримали і при організації великих урочистостей або заходів з великим меню, що включає перші страви. ≪ .p >

Переваги спинці для кафе

До ключових переваг використання апаратів відносяться:

  • виготовлення з чавуну або нержавіючої сталі, завдяки чому оптимально зберігається тепло і заощаджується енергія, спрямована на нагрів страв;
  • невелику вагу і габарити пропозиції, завдяки чому супницю легко експлуатувати, а також переносити з місця на місце, наповнюючи і спорожняючи;
  • простота обслуговування - не потрібно спеціалізованих засобів для догляду, достатньо лише стандартної очистки;
  • зручність використання, за рахунок ергономічної форми і продуманій конструкції;
  • невисока вартість, доступна кожному закладу громадського харчування.

Конструктивні особливості ресторанних супниць

Вирішивши обзавестися цим обладнанням, слід брати до уваги тип виробництва, щоб грамотно визначитися з вибором. Так, зупинити вибір слід на апаратах, оптимально відповідних за обсягом. На сьогоднішній день дане теплове обладнання різними виробниками пропонується в обсягах від 5 до 10 літрів.

Конструкцією апарату передбачена:

  • знімна вставка, що розташовується усередині;
  • відкидна кришка з вирізом для харчового ковша;
  • термостат, що регулює температуру готових страв, в діапазоні від 30 до 95 градусів.

Супниця електрична - найбільш функціональний апарат, здатний працювати в різних ситуаціях і демонструвати відмінні показники.

Підхід до вибору електро спинці

В ході придбання даного обладнання слід враховувати наступні фактори:

  • обсяг, для цього потрібно прорахувати скільки порцій поміститися в посуд, при цьому важливо враховувати прохідність громадського харчування;
  • спосіб підігріву;
  • наявність додаткового функціоналу і опцій, в числі яких оснащення екраном для контролю температури, ніжки або їх відсутність, а також інші особливості.

Крім цього обов'язково приділіть увагу виробникові апарату. Рекомендується підбирати техніку брендів, що встигли зарекомендувати себе на ринку, як більш надійних.


Модули для Opencart 2, Опенкарт 3