Код товару: 1907
4503 грн.
На складі
Марміт BM-11 призначений підтримування в гарячому стані перших і других страв. Мармит повністю з не..
Код товару: 2399
6816 грн. 8019 грн.
На складі
Марміт настільний без крана зливу Hendi 238905 призначений підтримування в гарячому стані перших і ..
Код товару: 2398
7521 грн. 8848 грн.
На складі
Марміт настільний із зливним краном Hendi 238912 призначений підтримування в гарячому стані перших ..
Код товару: 1669
20168 грн. 22409 грн.
На складі
Марміт з конфорками для перших страв з однієї полицею оснащений двома конфорками. Габаритні розміри..
Код товару: 329
5342 грн. 5935 грн.
На складі
Марміт настільний МН-3 розрахований на 3 гастроемкости GN 1/3 (325x176х150мм) і літраж 1 гастроемко..
Код товару: 1289
9657 грн. 10730 грн.
На складі
Марміт настільний МН-6 розігрівання їжі здійснює паром. Ціна вказана без урахування гастроёмкостей..

Марміт купити в Україні сьогодні вважається досить поширеним рішенням. Незважаючи на той факт, що дані кухонні пристрої тільки починають набувати популярності, власники закладів громадського харчування вже щосили вивчають характеристики і вибирають, який купити марміт.
Дане обладнання характеризується широким спектром функцій, а також сферою використання. При необхідності зберегти блюдо в гарячому стані кращого рішення просто немає. Серед найбільш популярних сфер застосування техніки даного типу, такі:
- під час весіль і днів народження;
- на кооперативах;
- при проведенні великомасштабних заходів і виставок.
Крім того, саме марміт електричний - кращий друг і надійний помічник організаторів виїзних урочистостей і заходів.
Переваги мармітів
Цей пристрій конструктивно являє собою харчову ємність, в складі якої:
- полки;
- стільниця;
- каркас;
- конфорки.
Однак, навіть така проста комплектація відкриває перед власником пристрою величезний набір функцій і можливостей. У їх числі:
- використання апарату без додаткових витрат;
- наявність термостатів, завдяки яким просто і швидко регулюється температура страви, розташованого усередині ємкості, таким чином для кожного продукту можна виставити індивідуальний температурний режим, так марміт для перших страв нагріває продукти до рекомендованої температури в 75 градусів і вище, в разі гарнірів і основних страв рекомендований режим становить близько 65 градусів;
- захисна функція захищає від нагрівання порожніх ємностей без продуктів;
- збереження смакових якостей готових страв через відсутність перепадів температури і повторного нагріву після охолодження.
Крім цього марміт одночасно може вирішити проблему транспортування готових страв і продуктів. Пов'язано це з тим, що дане обладнання характеризується наявністю зручних ємностей, в яких їжа легко транспортується, залишаючись при цьому гарячої.
Класифікація мармітів
Існує кілька основних класифікація даних агрегатів. Серед них:
- за призначенням;
- по джерелу харчування;
- за способом нагріву;
- по конструкції.
Згідно з першим принципом всі прилади можна поділити на:
- призначені для перших страв;
- використовувані для напоїв і соусів;
- марміт для других страв;
- обладнання для випічки з мініатюрної фуршетной посудом (чафінг Діш);
- багатофункціональні марміти.
Вибір рекомендується проводити, грунтуючись на власних потребах, а також беручи до уваги асортиментний перелік страв і можливість його коригування.
Виходячи з принципів подачі живлення можна виділити:
- газові пристрої;
- електричні;
- працюють на альтернативних джерелах тепла, в числі яких свічки, горючі суміші або гелі.
Нагрівання в марміті також може бути зробить двома способами:
- сухим;
- на паровій бані.
А, виходячи з конструктивних особливостей моно виділити:
- стаціонарний варіант;
- настільний марміт.
Особливості вибору мармітів
Спеціалізованої інтернет-магазин Техпостач пропонує своїм клієнтам величезний асортимент обладнання. Наші марміти -виключно високоякісні пристрої, які гарантовано прослужать вам тривалий термін з виконанням всіх, покладених на них завдань.