Камери для копчення

Код товару: 2402

0

6913 грн. 7821 грн.

На складі

Димогенератор-коптильня UNOX XUC 090 використовується для копчення м'яса, птиці, риби та інших про..

Код товару: 225

0

50442 грн. 59370 грн.

На складі

Коптильна камера Helia 24 призначена для холодного і гарячого копчення, запікання і приготування на..

Код товару: 226

0

68020 грн. 80028 грн.

На складі

Коптильна камера Helia 48 для холодного і гарячого копчення, запікання і приготування на грилі м'яс..

Код товару: 229

0

5750 грн. 6150 грн.

На складі

Коптильня з гідрозатворів КП-Г-5 440х290х440 комплектується: решітка на 5 рівнів-1шт, гачки для під..

Код товару: 1607

0

12679 грн. 14088 грн.

На складі

Коптильня електрична КПЕ-2 гарячого копчення. Решітка з нержавіючої сталі в комплекті. Відстань ..

Код товару: 1606

0

12843 грн. 14270 грн.

На складі

Коптильня електрична КПЕ-3 гарячого копчення. Температурний діапазон до 120 ° С. Три решітка з нер..

Код товару: 1605

0

13995 грн. 15550 грн.

На складі

Коптильня електрична КПЕ-4 для г орячего копчення. Внутрішній об'єм: 130л. Чотири рівня решіто..

-8%
Піч низькотемпературна Istoma MINI - ТТМ

Код товару: 2045

0

91500 грн. 99460 грн.

Нет в наличии

Система нагріву 3D Surround Heat забезпечує рівномірний розподіл тепла і підтримує в камері однаков..

-8%
Піч низькотемпературна Istoma-EM - ТТМ

Код товару: 2046

0

101500 грн. 110400 грн.

Нет в наличии

Система нагріву 3D Surround Heat забезпечує рівномірний розподіл тепла..

Камери для копчення купить №1

Коптильні камери

Для закладів громадського харчування та підприємств харчової індустрії, які бажають урізноманітнити асортимент своїх страв, гарним доповненням до кухонного обладнання стане коптильна камера. Процес копчення дозволяє отримувати страви, що відрізняються особливим смаком, які до вподоби практично всім, хто любить вишукану та якісну їжу з легким ароматом диму від багаття. Включення копчених страв та продуктів у меню закладу громадського харчування – безпрограшне рішення, що дозволяє значно підвищити потік клієнтів та зробити ваш ресторан чи кафе популярнішим. Придбання професійної коптильні вважається одним із раціональних методів підвищення прибутковості бізнесу, пов'язаного з приготуванням їжі.

Для чого потрібна електрична коптильня професійна

Електро коптильня – сучасне обладнання для професійної кухні, призначене для приготування делікатесів шляхом обробки димом від горіння тріски свіжих або попередньо оброблених:

риби та інших морепродуктів;

м'яса свійських та диких тварин;

птахи;

ковбасок власного приготування;

твердого сиру різних видів;

овочів;

соусів та інших компонентів страв.

Професійні коптильні переважно використовуються в ресторанах та кафе, і можуть обробляти продукти холодним та гарячим способом. Але за будь-якого методу копчення температура всередині камери порівняно невисока, завдяки чому продукт максимально зберігає свою масу та смакові властивості. Деякі коптильні камери дозволяють отримувати делікатеси змішаного копчення завдяки розсіюванню в їхній робочій зоні рідин, що підсилюють запах і смак готового продукту.

Використання електро коптильні у вашому ресторані чи кафе допоможе:

урізноманітнити асортиментний перелік страв закладу, додавши до нього делікатеси зі смаком та ароматом копченостей;

знизити витрати на використання в меню копчених продуктів, оскільки їх закупівля коштує дорожче, ніж власне приготування;

гарантовано отримувати продукт, у бездоганній якості якого, його свіжості та смакових особливостях ви будете абсолютно впевнені.

На підприємствах харчової промисловості, що займаються приготуванням копчених делікатесів на продаж, використовується коптильна камера промислового типу, що відрізняється від професійної кухонної коптильні великими розмірами.

У каталозі інтернет-магазину компанії «ТехСнаб» ви знайдете і моделі компактних розмірів – такі електричні коптильні підійдуть для квартири та будинку.

Як вибрати коптильну камеру

Якщо ви хочете купити професійну електричну коптильню для кухні свого ресторану або кафе, при виборі відповідної моделі звертайте увагу на наступні її параметри:

призначення – у продажу можна зустріти моделі, призначені для холодного чи гарячого копчення, а також універсальні електрокоптильні, що дозволяють отримувати копченості гарячим та холодним способом;

внутрішній об'єм робочої камери або разове завантаження – від цих параметрів залежатиме кількість продуктів, які ви зможете обробляти за один цикл. Залежно від потоку клієнтів у вашому закладі можна підібрати модель із завантаженням 7-50 кг, яка забезпечить необхідний вихід готового продукту;

розміри та спосіб встановлення коптильні (підлоговий або настільний), що допоможе підібрати модель з урахуванням наявності вільного місця на кухні вашого закладу;

додаткові можливості – деякі моделі коптильних камер можуть оснащуватися функціями програмування, контролю за температурою продукту за допомогою щупа, режимами зберігання, запікання або смаження на грилі.

Чому коптильну камеру в Україні варто купити у компанії «ТехСнаб»

Наша компанія є багаторічним постачальником в Україні обладнання для громадського харчування. Якщо вам потрібна електрична коптильня професійна в Києві або іншому місті України, купити її в нашому інтернет-магазині ви зможете легко, вигідно, без зайвих витрат часу. Ми пропонуємо українським рестораторам:

коптильні камери від провідних світових виробників, таких як Helia Smoker (Німеччина), Unox (Італія) або «Кий-В» (Україна), що відрізняються якістю європейського рівня;

широкий асортимент коптильон різних марок, моделей та цінових категорій – ви можете замовити у нас коптильну камеру відповідної ціни, параметрів та експлуатаційних характеристик;

офіційну гарантію на обладнання та можливість його гарантійного та післягарантійного обслуговування у мережі наших сервісних центрів, розташованих у всіх областях України;

швидку доставку до будь-якого міста нашої країни.

Замовляйте коптильні камери в магазині компанії «ТехСнаб» – і ви отримаєте надійне обладнання, яке прослужить багато років!ору і відмінних характеристиках покупки.


Модули для Opencart 2, Опенкарт 3