М'ясорубка

Виберіть підкатегорію

-8%
Рекомендуємо
Хіт
Популярне
М'ясорубка YL-12P-Rauder

Код товару: 2452

0

7154 грн. 7794 грн.

На складі

М'ясорубка   YL-12P продуктивністю до 150 кг на годину. В комплекті 1 ніж і 2 решітки з діамет..

Код товару: 99112

0

7223 грн. 8208 грн.

На складі

М'ясорубка TK8 REEDNEE Enterprise продуктивністю 75 кг/год. Швидкість 170 об/хв. У комплекті постача..

Код товару: 2612

0

7564 грн. 8416 грн.

На складі

М'ясорубка MG12S продуктивністю до 120 кг / год. Система Enterprise (1 нож + 1 решітка). У ко..

-8%
Рекомендуємо
Популярне
М'ясорубка LL-8S -Rauder

Код товару: 2366

0

9337 грн. 10166 грн.

На складі

М'ясорубка Rauder LL-8S продуктивністю 80 кг / год. Набір ножів Enterprise (я ніж + 1 решітка). Зах..

Код товару: 1191

0

9345 грн. 10994 грн.

На складі

М'ясорубка Gastromix MG 12R C  - функціональна і надійна оснащення, робочі характеристики якої ..

Код товару: 1194

0

9825 грн. 11559 грн.

На складі

М'ясорубка Gastromix MG-12 SS C   з функціональна і надійна оснащення, робочі характеристи..

Код товару: 991

0

10080 грн. 10956 грн.

На складі

М'ясорубка TК 12 Enterprise-Frostyпродуктивність 150 кг/годинашвидкість обертання шнека: 175 об/хвко..

Код товару: 2613

0

10227 грн. 11364 грн.

На складі

М'ясорубка MG12 Premium продуктивністю до 120 кг / год. У комплекті дві решітки 6мм, 8мм, два..

Код товару: 981

0

12321 грн. 14495 грн.

На складі

М'ясорубка TR 8D продуктивністю 50 кг на годину. Каркас з полірованого алюмінію з бункером з нер..

Код товару: 99111

0

13054 грн. 14834 грн.

На складі

Мясорубка TK12B REEDNEE Enterprise производительностью 150 кг в час. Корпус из нержавеющей сталиВ ко..

Код товару: 1192

0

15297 грн. 17997 грн.

На складі

М'ясорубка Gastromix MG-22R C продуктивністю до 260 кг на годину при потужності в 0,85 кВт / год. У..

-17%
Популярне
М'ясорубка промислова ТМ 12 (380) - Торгмаш

Код товару: 2297

0

18844 грн. 22703 грн.

На складі

М'ясорубка промислова ТМ 12 (380 В) призначена для перемолу м'яса і риби на фарш, перемолу котлетно..

М'ясорубка купить №1

М'ясорубка промислова: кухонна техніка з доставкою та встановленням

Ніжний фарш чи ковбаси власного виробництва — один із способів виділити продукцію та отримати постійних покупців. Будь-яке підприємство, на якому готують м'ясо, має хоч одну комерційну м'ясорубку. Щоб приготувати смачні напівфабрикати, потрібна промислова м'ясорубка, а потужність агрегату можна вибрати в залежності від обсягів виробництва.

Подрібнювачі мають простий пристрій. Для отримання фаршу підготовлене м'ясо завантажують у бункер і за короткий час отримують готовий продукт. Деякі агрегати відрізняються надзвичайно високою продуктивністю, мають вбудовані функції управління та додаткові можливості змінювати консистенцію маси, що створюється.

М'ясорубка професійна здатна щодня перемелювати потрібну кількість м'яса. Сучасні моделі мають чудові характеристики:

високу продуктивність відповідно до потужності двигуна;

мінімальний рівень шуму;

додаткові функції керування;

просте обслуговування;

знімні елементи, що полегшують експлуатацію;

презентабельний зовнішній вигляд.

Електричні промислові м'ясорубки бувають різних розмірів — від невеликих настільних пристроїв до великих високопродуктивних моделей для підлоги, які більше підходять для м'ясопереробних підприємств і м'ясних магазинів.

Для чого використовується промислова м'ясорубка

Професійна м'ясорубка використовується на підприємствах та в закладах громадського харчування, в яких процес приготування страв пов'язаний із переробкою (подрібненням) м'ясного та рибного фаршу. Моделі з концентратором відмінно підходять не тільки для приготування фаршу, але і салатів з капусти, картоплі, курки та багато іншого.

Купити промислову м'ясорубку вигідно через її універсальність. Деякі апарати мають змінні насадки, що дозволяє змінити м'ясорубку на овочерізку і навпаки. Пристосування ідеально виконують завдання великих підприємств громадського харчування та міні-заводів. Такі моделі комплектуються специфічними насадками та ґратами з різним діаметром отворів для одержання маси потрібного помелу.

Рекомендації щодо використання:

м'ясорубки професійні не призначені для переробки великих кісток;

охолоджене м'ясо значно легше переробляється на електричних пристроях із великою потужністю;

перед роботою бажано охолодити шнек у морозильній камері – це зберігає гостроту ножів;

м'ясо перед обробкою нарізають однаковими шматочками та подають у завантажувальний бункер рівномірно;

гострий ріжучий ніж є обов'язковою умовою роботи, щоб не перевантажувати двигун;

відразу після використання агрегату необхідно ретельно очистити та продезінфікувати всі елементи конструкції;

використовуйте безпечну для харчових продуктів мастило для обслуговування та захисту всіх частин, що рухаються.

Переваги: ​​чому вигідно купити професійну м'ясорубку

Для професійних кухонь та харчових підприємств вважають за краще купити м'ясорубку промислову. Потужна техніка вертикальної конфігурації відрізняється високою продуктивністю, що дозволяє переробляти м'ясо практично нон-стоп.

Сучасні пристрої з автоматичним керуванням виконують роботу від завантаження до випуску партії фаршу. Високий рівень захисту виключає травматизм.

Переваги м'ясорубки промислового типу:

функції безпеки;

мінімальний простір, необхідний установки;

універсальні аксесуари, які можуть замінити кілька кухонних приладів;

автоматичний процес, що практично повністю скасовує ручну працю.

Додатковою функцією є ковбасні насадки різних розмірів. Машина працює із середньою швидкістю, але виконує масу корисних завдань.

Монтаж промислової м'ясорубки

М'ясорубка для ресторану або ковбасного цеху оснащена корпусом із нержавіючої сталі та забезпечена водонепроникним вимикачем, що підвищує безпеку приладу для регулярного використання.

Матеріал запобігає передчасній корозії та пошкодженню приладу протягом тривалого часу експлуатації.


Настільні моделі для промислового та домашнього використання надійно закріплюються на твердій, стійкій поверхні. Якщо для фіксації домашніх приладів достатньо гумових ніжок, які не дозволяють ковзати при вібрації, промислові м'ясорубки жорстко закріплюються на підлозі або стільниці.

Для механізмів із середньою продуктивністю використовуються знімні кріплення, потужні промислові агрегати встановлюють на постійному місці на гвинтах. Докладнішу консультацію легко отримати у фахівців нашої компанії. Після оплати куплену промислову м'ясорубку доставлять за вказаною адресою.

Як вибрати промислову м'ясорубку

Електром'ясорубка промислова входить до арсеналу робочої техніки м'ясних та рибних цехів підприємств громадського харчування. Прилади для подрібнення м'яса та виробництва ковбасних виробів використовують також у гарячому цеху, де технологія приготування страв або продуктів харчування передбачає використання сировини, що пройшла теплову обробку.

Відповідно до санітарних норм, подрібнювати сире і готове м'ясо в одній ємності одними й тими ж ножами — не можна, тому не виключено, що вам знадобиться не одна промислова м'ясорубка, і купити обладнання можна комплектом.

Електром'ясорубка виробнича класифікується за продуктивністю, що необхідно враховувати під час виборів моделі. Якщо побутовий агрегат переробляє близько 30 кг сировини на годину, м'ясорубка для кафе та ресторану здатна впоратися з партією м'яса до 1000 кг на годину, то промислова модель – понад 1000 кг.

Перед тим, як купити професійну м'ясорубку в Україні, уточніть потужність її двигуна. У промислових моделях встановлені трифазні асинхронні мотори змінного струму на 220/380В. У середньому потужність двигуна м'ясорубки для ресторанів складає 1500Вт.

На які характеристики варто звертати увагу при виборі промислових м'ясорубок

Професійна м'ясорубка, яку можна купити в онлайн-режимі, матиме вертикальну або горизонтальну конструкцію. Комерційне кухонне обладнання має різні параметри та конфігурації у стаціонарному та мобільному виконанні. Питання вибору обладнання пов'язані з такими аспектами, як:

продуктивністю (даний показник має відповідати потребам бізнесу);

конструкцією подрібнювача з нержавіючої сталі (матеріал, як і вся система в цілому, повинні бути стійкі до корозії та мати безпеку, що важливо для санітарної обробки);

комплектація (у класичний набір, що властиво побутовим моделям, входять шнек, ніж одностороннього типу, ножові грати. Для приготування більшого спектру страв, краще купити професійну електром'ясорубку в наборі зі шнеком, підрізними ґратами, двостороннім ножем та ножовими гратами в декількох інтерпретаціях);

типи ножових решіток (виробнича м'ясорубка поставляється з гратами з різними розмірами і формою отворів, щоб отримувати фарш заданої характеристики. Чим менше отвору - тим тоншим буде помел. Для пастоподібної обробки м'яса потрібно два прогони - груба обробка, а потім тонке повторне подрібнення).

Чому варто купити м'ясорубку на сайті techsnab.com.ua

У каталозі магазину «ТехСнаб» представлений багатий вибір кухонної техніки різної потужності, функціональності та комплектації. Ви можете вибрати прилад для ковбасного цеху та універсальну м'ясорубку для кафе. Придбати обладнання зручно в онлайн-режимі.

Ми пропонуємо купити промислову м'ясорубку з доставкою по Україні. Весь товар сертифікований та відповідає європейським стандартам якості. Підібрати модель допоможе консультант.

У нас ви можете придбати електричну м'ясорубку промислову за ціною виробника. У каталозі представлені моделі провідних галузевих брендів. Якість – гарантована.


Модули для Opencart 2, Опенкарт 3