Код товару: 1857
14575 грн. 16194 грн.
На складі
Шафа жарочна ШЖ-1М з внутрішнім розміром духовки 560х560х290 мм і місткістю 3 дека &nb..
Код товару: 128
15530 грн. 17256 грн.
На складі
Жарочна шафа - моделі ШЖ, випускається з 1-ої, 2-а або 3-я секціями. Рівномірний розподіл тем..
Код товару: 1860
28116 грн. 31240 грн.
На складі
Шафа жарочна ШЖ-2М двосекційний місткістю 3 дека 530х490х40 або GN 1/1 розмірами духовки &nb..
Код товару: 129
29970 грн. 33300 грн.
На складі
Жарочна шафа - це професійне обладнання з великим функціоналом, яке використовується для запікання ..
Код товару: 1861
33180 грн. 35676 грн.
На складі
Жарочна шафа ШЖ-3М трьох секційний розрахований на 9 листів 530х490х40 або GN 1/1. В комплек..
Код товару: 130
42966 грн. 47740 грн.
На складі
Жарочна шафа призначена для випічки хлібобулочних і кондитерських виробів, приготування страв з м'я..
Код товару: 1859
12059 грн. 13399 грн.
Нет в наличии
Шафа жарочна ДЕ-1 Mini односекційний з розміром духовки 575х355х270 мм і місткістю 3 дек 530х325 мм..

Жарочна шафа - різновид обладнання для кухні в закладі громадського харчування. Це необхідність в ресторані, кафе, фаст-фуді, що дозволяє готувати овочі, м'ясо, рибу, другі страви, запіканки, розігрівати те, що було приготовлено раніше. За допомогою шафи гасять, запікають, смажать.
Особливості та переваги жарочної шафи
При високих навантаженнях в функціонуванні громадського харчування потрібно техніка, яка дозволяє виконувати масштабні, складні завдання. Промисловий духовку замінює кілька духовок і перевершує їх за якістю отриманого готового продукту.
До переваг використання агрегату відносять:
- Продуктивність і надійність техніки;
- Отримання страв з особливим смаком;
- Економічність в споживанні енергії;
- Простота роботи;
- Камера для початку функціонування швидко розігрівається;
- Програмування: сучасні моделі мають кілька програм для готування, потрібних режимів, щоб приготування виконувалася швидше;
- Широкий модельний ряд: доступні різні варіації розмірів, потужності, вартості.
Конструкція зсередини і зовні виглядає просто - це металева шафа з подвійними стінками, між якими знаходиться теплоізоляція. Завдяки особливостям структури, всередині камера розігрівається, а зовні залишається холодної, безпечної для користувача.
Навіть без включення конвекції, особливе розташування ТЕНів дозволяє камері і продуктам в ній прогріватися рівномірно, навіть на різних рівнях.
Кожен нагрівач можна регулювати окремо один від одного. Особливих якостей страви можна досягти за допомогою опції парогенераціі - всередину камери додається пар, що не дозволяє продукту пересихати.
Професійний духовку оснащується індикаторами і датчиками, які сигналізують, якщо температура всередині камери досягнута - такою перевагою наділені електричні моделі.
Види конструкцій і особливості вибору промислової духової шафи
Критеріями класифікації агрегатів служать технічні особливості моделей:
- Число секцій
Професійні пристрої ділять на прості моделі з однією секцією, варіанти на 2, 3 і 4 камери. У кожну можна поставити певну кількість листів для випікання страв.
- Тип конвекції
За даним критерієм виділяють варіанти з примусовим і природним обміном. У першому випадку потрібна наявність потужного вентилятора, щоб поширювати повітря по камері - рівномірно прогрівати продукт. Природна конвекція працює за принципом розподілу більш гарячого повітря всередині камери. Щоб отримати потрібний результат, потрібно міняти розташування листів в камері.
- Матеріал
Найбільш популярний і практичний варіант - нержавіюча сталь. Поверхня не вимагає спеціального очищення, оскільки очищається сама, шляхом піролізу. Другий варіант - метал з порошковим покриттям. Шафи такого типу дешевше, але менш практичні, покриття досить легко пошкодити.
- Габарити пристрою
смаження і пекарські шафи для громадського харчування повинні мати достатній обсяг для різних навантажень. Якщо вибрати варіант побільше, покупець нічого не втратить - це покупка з перспективою розширення виробництва.
Щоб купити духовку, заповніть форму зворотного зв'язку в онлайн режимі.