Теплове обладнання

Виберіть підкатегорію

Код товару: 1266

0

201 грн. 237 грн.

На складі

..

Код товару: 1267

0

218 грн. 257 грн.

На складі

..

Код товару: 1268

0

235 грн. 277 грн.

На складі

..

Код товару: 1258

0

259 грн. 304 грн.

На складі

Форма для піци 617205 Ø 30 см алюмінієва з антипригарним покриттям. ..

Код товару: 1259

0

289 грн. 340 грн.

На складі

Форма для піци 617304 Ø 32 см алюмінієва з антипригарним покриттям. ..

Код товару: 1269

0

302 грн. 356 грн.

На складі

..

Код товару: 2448

0

329 грн. 387 грн.

На складі

Форма для піци 617403 Ø 36 см алюмінієва з антипригарним покриттям. Висота борту 25 мм ..

Код товару: 1270

0

336 грн. 395 грн.

На складі

..

Код товару: 1274

0

386 грн. 454 грн.

На складі

..

Код товару: 2449

0

426 грн. 502 грн.

На складі

Форма для піци 617410 Ø 40 см алюмінієва з антипригарним покриттям. Висота борту 25 мм ..

Код товару: 1271

0

463 грн. 545 грн.

На складі

..

Код товару: 1275

0

487 грн. 573 грн.

На складі

..

Теплове обладнання купить №1

Теплове обладнання - широкий спектр пристроїв, без яких неможлива робота ресторану, кафе або будь-якого іншого закладу громадського харчування. Мета розробки сучасної техніки для громадського харчування - підвищення ефективності роботи, якості приготування і обробки продукту, економія часу. Теплове обладнання підприємств громадського харчування - засіб раціоналізації витрат часового ресурсу.

Види кухонного теплового обладнання

Сучасні технічні засоби для кухні пропонуються у великому діапазоні моделей, які відрізняються призначенням, технічними характеристиками, шляхом обробки продуктів.

Теплове обладнання для ресторанів ділиться на групи за такими критеріями:

  • Спосіб нагрівання;
  • Призначення в процесі роботи;
  • Джерело тепла.

Всі пристрої можна розділити на дві групи:

  • Перша група включає універсальну техніку - вона є на кожній кухні, без неї нормальне функціонування будь-якого закладу громадського харчування неможливо. Перш за все, це плита.
  • До другої категорії відносять пристрої вузької спрямованості: фритюрниці, млинниці, апарати для солодкої вати і інші агрегати.

Теплове обладнання для громадського харчування може використовувати такі джерела тепла:

  • Електрика;
  • Газ;
  • Вогонь;
  • Пар.

Найбільш поширені перші два типи.

По функціональному призначенню теплове обладнання для кафе і ресторанів представляє такі групи:

  • Прилади для варіння, смаження, тушкування та випікання в рідини або в пару;
  • Аналогічні першого типу, але в середовищі гарячого повітря або на поверхні;
  • Пристрої, призначені для комбінованих процесів: наприклад, для бланшировки,
  • Агрегати для підтримки певної температури і розморожування;
  • Пристрої для розігріву.

ряж технічних засобів може виконувати кілька перерахованих вище функцій.

Яке теплове обладнання використовують на сучасній кухні?

Теплове обладнання для барів, фаст-фудів, кафе і ресторанів включає широкий перелік пристроїв - деякі в побутовому виконанні ми використовуємо вдома, про деякі непрофесіонали не чули, оскільки це специфічні агрегати, вони не потрібні в побуті.

  • Найбільш специфічні прилади: апарати для гарячого шоколаду, попкорну, приготування шаурми, солодкої вати, хот-догів, пончиків і інших кулінарних виробів. Застосовуються для приготування продукту в промислових масштабах. Рекомендуються для вуличних фаст-фудів.
  • Грилі - прилади для термічної обробки м'яса, риби, овочів з метою отримання особливого страви, яке можливо приготувати тільки на цьому пристрої. В результаті виходить хрустка скоринка, особливий смак і аромат.
  • Дегидратори і сушарки дозволяють висушити фрукти або м'ясо з втратою вологи, але зберігаючи корисні вітаміни і мікроелементи. Представлені моделями для горизонтальної та вертикальної сушіння.
  • Блинниці - техніка для швидкого приготування смачних млинців, рівномірно прогріває продукт, не дозволяє згоріти. Промислова версія приладу відрізняється технічними характеристиками, оснащується двома поверхнями для випікання.
  • Чафіндіш - спеціальний пристрій для збереження теплими готових страв при необхідності перевезти, наприклад, для організації виїзного банкету.
  • Жарильна і пекарський шафа - необхідна техніка, якщо заклад громадського харчування пропонує страви з м'яса, випічку, піцу. Правильний вибір моделі дозволяє готувати з високою продуктивністю.

Ці та інші типи техніки для теплової обробки представлені в каталозі моделями від відомих торгових марок. Щоб вибрати підходящий варіант, зверніться в компанію через форму зворотного зв'язку або за номером гарячої лінії.

Теплове обладнання для ресторанів, кафе, їдалень представлено різними видами професійного кухонного обладнання, призначеного для приготування їжі, розігріву та підтримання необхідної температури страв і кулінарних виробів. Вибрати теплове обладнання для ресторану, кафе, їдалень допоможе наш кваліфікований персонал.

Також виконаємо проектування розстановки обладнання: піцерії, ресторану, кафе, барів, їдалень, готелів.


Модули для Opencart 2, Опенкарт 3