Код товару: 2184
13936 грн. 15484 грн.
На складі
Куттер C6VV GoodFood з про б'ем діжі 5,5 л. Плавне регулювання швидкості 1100-2200 об / хв. Двиг..
Код товару: 11029
17485 грн. 19869 грн.
На складі
Куттер REEDNEE MCT4 об'єм чаші 4 л, корисний об'єм 2,8 л, швидкість 1500/3700 об/хв, електромеханіч..
Код товару: 11030
17936 грн. 20382 грн.
На складі
Куттер REEDNEE MCT6 об'єм чаші 6 л, корисний об'єм 4,2 л, швидкість 1500-3700 об/хв, електромеханіч..
Код товару: 965
20540 грн.
На складі
Гріндер G1серіі «ДЖУЛІЯ» ємність діжі-5л (Ø260). Швидкість 7000 об / хв. Продуктивність (цукрова пу..
Код товару: 887
22496 грн. 26465 грн.
На складі
Ємність діжі-3л.Оснащён 2-лопатевим ножом.Есть захисні мікровимикачі на кришці і деже.Куттер BC / 3..
Код товару: 960
23700 грн.
На складі
Ємність діжі-6л (Ø260) .Скорость 900 об / мін.Проізводітельность (нарізка / дроблення / перемішуван..
Код товару: 940
27809 грн. 31601 грн.
На складі
Настільний кутер, виробництва SIRMAN (Італія) модель C4 VV , дозволяє дробити (горіхи, сухарі, шок..
Код товару: 942
32470 грн. 36933 грн.
На складі
Настільний кутер, виробництва SIRMAN (Італія) модель C6 VV, дозволяє дробити (горіхи, сухарі, шокол..
Код товару: 888
33374 грн. 39264 грн.
На складі
Ємність діжі-3л (Ø210х105h) .Оснащён 2-лопатевим ножем для резкі.Скорость 1400 об / мін.Куттер CL /..
Код товару: 890
35557 грн. 41831 грн.
На складі
Ємність діжі-5л (Ø210х160h) .Оснащён 2-лопатевим ножем для резкі.Скорость 1400 об / мін.Куттер CL /..
Код товару: 899
35825 грн. 42147 грн.
На складі
Куттер Robot Coupe R2 - компактне і бюджетне пристроїв, що відмінно справляється з широким..
Код товару: 892
37739 грн. 44399 грн.
На складі
Ємність діжі-8л (Ø210х205h) .Оснащён 2-лопатевим ножем для резкі.Скорость 1400 об / мін.Куттер CL /..

Куттери або гриндер - це відмінне електромеханічне обладнання для подрібнення різних продуктів. Він може дробити горіхи, лід, сир, зелень, шоколад або сухофрукти. Приготування гомогенізоване овочеве або фруктове пюре не доставить жодних проблем, якщо на кухні є кутер. Також з його допомогою можна збивати крем, вершки або білок, робити соус.
Варіанти використання куттера:
- У процесі приготування кондитерських виробів:
- дозволяє замішувати різноманітні види тіста для млинців, кексів, печива або навіть бісквітів;
- при готуванні конфітюрів і джемів з термічно оброблений фруктів, кутер служить для їх попереднього подрібнення;
- незамінна річ і при декоруванні страв, адже він може подрібнювати в крихту шоколад, вафлі, також подрібнювати курагу або сухофрукти;
- легко можна приготувати різні соуси з ягід або фруктів;
- можна збивати різні крему або робити сирну масу, наприклад, можна взяти за основу сир «Маскарпоне» або «Філадельфія».
- якщо швидкість обертання не менше 3000 об / хв, з його допомогою можна зробити цукрову пудру або марципан;
- Приготування м'ясних продуктів.
Він працює дуже швидко - один цикл триває максимум 5 хвилин. Таким чином, в кафе і ресторанах відпадає необхідність робити запаси фаршу, дуже швидко можна зробити свіжий фарш безпосередньо перед приготуванням. При подрібненні, м'ясо виходить рубаним, що дуже часто і є пріоритетним для багатьох страв, а особливо національних. Рубати м'ясо можна дрібно, середньо і крупно. В першу чергу це залежить від того, скільки по часу триватиме процес подрібнення. Чим довше він буде працювати - тим дрібніше буде фарш, аж до кнельной маси, паштету або суфле.
Велике подрібнення, яке може запропонувати кутер для м'яса, також буває необхідно і для рибних продуктів. Адже такі страви, як рибні котлети або розтягаї з рибою вимагають крупноизмельченной рибу. А ось дрібне подрібнення переважно для приготування рибного суфле або Террін. Перевага кутюр'є також в тому, що при використанні декількох видів м'яса - вони добре перемішуються між собою. На нашому сайті ви можете купити кутер ціна на який вас приємно здивує.
Куттер для ресторану: що і як можна готувати
В чашу можна додавати воду в процесі приготування фаршу - це додасть йому більшої ніжності. М'ясо можна ізмельчат як свіже, так і морозиво, але його потрібно різати невеликими шматочками і трохи розморозити (поверхня повинна відтанути на 2-3 мм). Морозиво м'ясо подрібнюють для того, щоб шматочки були рівними і великими.
Куттер підготує інгредієнти для будь-яких страв:
- він измельчит хліб і сухарі для їх додавання в фарш;
- для різних начинок і соусів можна подрібнити зелень, сир, цибуля, часник, чорнослив, овочі або горіхи;
- можна не тільки готувати інгредієнти для соусу, а й робити в ньому сам соус, адже він перемішає і взобьyoт необхідні інгредієнти;
- можливо подрібнення продуктів в гарячому вигляді, для приготування супів-пюре;
- в ньому також можна збити білок для сирної запіканки або збити омлет;
- низька посадка ножа дозволяє готувати маленькі порції продуктів.