Фритюрниці

Код товару: 2159

0

2937 грн.

На складі

Фритюрниця EF4 об'ємом ванни 4 літри відмінно підійде для використання в невеликому кафе та інших з..

Код товару: 21601

0

3214 грн. 3652 грн.

На складі

Фритюрниця REEDNEE EF061 об'ємом ванни 6 літрів відмінно підійде для кафе, ресторанів та інших закл..

Код товару: 1380

0

3238 грн.

На складі

Фритюрниця EF 901об'ёмом 8,5 літрів комплектується кошиком з хромованою дроту d-1 мм, що в рази зб..

Рекомендуємо
Фритюрниця EF6 - Airhot

Код товару: 2160

0

3313 грн.

На складі

Фритюрниця EF6 об'ємом ванни 6 літрів відмінно підійде для кафе, ресторанів та інших закладах грома..

Код товару: 1379

0

3426 грн.

На складі

Фритюрниця EF 81 EX професійна об'ємом 5,5 літрів. Кошик з хромованою дроту d-1 мм, що в рази збіл..

Рекомендуємо
Фритюрниця EF8 - Airhot

Код товару: 2161

0

3502 грн.

На складі

Фритюрниця EF8 об'ємом ванни 8 літрів відмінно підійде для кафе, ресторанів та інших закладах грома..

Код товару: 21603

0

3877 грн. 4405 грн.

На складі

Фритюрниця REEDNEE EF0 81 об'ємом ванни 8 літрів відмінно підійде для кафе, ресторанів та інших зак..

Код товару: 2282

0

3658 грн. 3906 грн.

На складі

Фритюрниця професійна електрична 2140 об'ємом 3 літри. Кришка в комплекті. Потужність 2,0 кВт. Коши..

Код товару: 21605

0

3943 грн. 4480 грн.

На складі

Об'єм 10 л, об'єм олії 8 л. Корпус – нержавіюча сталь. Температурний режим: 50-190℃. Розмір кошика 1..

Код товару: 2454

0

4066 грн. 4405 грн.

На складі

Фритюрниця професійна CKEF-1-6 об'ємом ванни 5 літрів оснащена "холодної зоною" для більш тривалого..

Код товару: 2600

0

4066 грн. 4518 грн.

На складі

Фритюрниця професійна Rauder JEF-8K об'ємом ванни 8 літрів, відмінно підійде для кафе, ресторанів т..

Код товару: 2281

0

3977 грн. 4439 грн.

На складі

Фритюрниця професійна електрична 2 142 об'ємом 5 літрів. Кришки в комплекті. Потужність 3,0 кВт. Ко..

Фритюрниці купить №1

Фритюрниця - це необхідна річ на кухні в будь-якому закладі з приготування їжі. За допомогою фритюрниці готується фрі, м'ясні, рибні страви, пиріжки та пампушки. Готування дуже проста, необхідно просто опустити продукти в велику кількість масла (фритюру). Дана стаття допоможе визначитися у виборі фритюрниці, необхідної саме для вашого виробництва, будь то маленька точка фаст фуду або великий ресторан або кафе. Отже основні моменти для вибору фритюрниці.

Як вибрати промислову фритюрницю

Професійні фритюрниці бувають газові та електричні. Якщо в приміщенні проведена потужна електромережу, то вибір падає на електрику, якщо ж є багато електроприладів, тоді необхідно вибрати газову фритюрницю. При виборі газового харчування, потрібно відповідати всім експлуатаційним вимогам.

Місце може бути підлоговим або настільним. У професійних кухнях можна використовувати як покриття для так і настільні фритюрниці. Так само настільні фритюрниці мають перемикач потужності в діапазоні 4-12 кВт, що додатково дозволить економити електроенергію. Настільні ж фритюрниці, володіючи невисокою потужністю, для розігріву масла витратять певну кількість часу.

Робоча ванна - це ємність для приготування, виготовлена ​​з нержавіючої сталі, туди наливають жир, масло. довжина її 60 см, а ширина може бути різною. На задньої стінки фритюрниці відзначено кількість наповнюється масла. Ванни настільних фритюрниць мають обсяг 3-12 літрів. Їх використовують в невеликих кафе і ресторанах. А ось в підлогових фритюрниці можуть бути ванни від п'яти до сорока літрів. Так само важлива форма фритюрниці, для різних страв вона різна. Для приготування, наприклад, пиріжків і біляшів потрібна широка, але не глибока фритюрниця, так як вони смажаться в один шар. Рибу зазвичай готують в прямокутних фритюрниці, а ось для приготування фрі форма фритюрниці може бути будь-хто. Найчастіше фритюрниці мають форму куба.

Кількість ванн в обох моделях може бути один або два, які працюють незалежно один від одного і можна одночасно готувати різні страви.

Фритюрниця для кафе - спеціальне обладнання, необхідне для приготування страв з повним зануренням в кипляче олія. Головна відмінність таких пристроїв від побутових - обсяг робочої ємності. Мінімальний розмір - 3 літри, представлені варіанти на 8 літрів. Додатковий плюс - можливість автоматизації процесу приготування.

Типи пристроїв для професійного використання

Фритюрниця промислова встановлюється на підлогу або на стіл. Окремо стоять підлогові пристрої рекомендовані для фаст-фуду, кафе, для ресторанів варто придбати настільний варіант.

Складається агрегат з однієї або двох ємностей для приготування. За типом системи підігрівання виділяють:

  • Газові:   відкриті і трубчасті. Перший тип передбачає наявність джерела тепла за межами самої ванночки для готування, другий - навпаки. За призначенням: відкриті - для невисоких і середніх навантажень, трубчасті - для значних обсягів роботи.
  • Електричні: необхідно підключення до мережі, оснащені тепловими елементами безпосередньо у ванні.

з чого виконані пристрої?

Фритюрниця для ресторану виготовляється зі сталі-нержавійки - ємність для приготування, корпус, дверцята. Деякі елементи корпусу можуть бути емальованими, з гальванічним покриттям. &Nbsp;

Щоб ванночка була функціональна і зручна для працівника, для зливу її оснащують клапаном, зливом для видалення олії з ємності. &Nbsp;

Як зробити вибір фритюрниці для кафе?

Щоб купити професійну фритюрницю, зверніть увагу на технічні параметри пристрою, габарити, матеріали. Спочатку потрібно продумати, який обсяг робіт буде охоплювати прилад. &Nbsp;

Кожен пристрій складається з таких робочих елементів:

  • Чаша - основний елемент, що використовується для приготування страв. У ємність опускають продукти длят теплової обробки.
  • Нагрівач - розташований може бути під сталевою пластиною або в самій чаші. &Nbsp;
  • Металева корзина, яка дозволяє легко виймати з ємності готовий продукт. < / li>
  • Панель управління: на ньому є індикатори, які показують, коли потрібно змінити масло, регулювати температуру, також говорять про готовність продукту.  

Щоб вибрати модель, зверніть увагу на такі показники:

  • Корпус не перегрівається під час роботи;
  • Повинен бути регулятор, який захищає від перегріву і загоряння жиру;
  • Наявність фільтра бажано , щоб не дозволити запаху поширюватися по залу;
  • Найбільш важливий показник - потужність: чим вона вища, тим швидше нагрівається пристрій, середній показник для моделі з однією ванною - близько 2500 Вт (до 8 літрів обсяг); < / li>
  • Розміри ємності вибирають, виходячи з потреб кафе, ресторану.

Принцип роботи фритюрниці простий - пр одукти доводять до потрібного стану, шляхом термічної обробки в киплячій олії. Працювати можна в одній ємності, або відразу в двох, якщо друга є. Всі технічні показники описані в каталозі. &Nbsp;


Модули для Opencart 2, Опенкарт 3