Млинниця

Код товару: 2585

0

6123 грн. 6834 грн.

На складі

Млинниця професійна BE-1 має 1 чавунну робочу поверхню і діаметром 400 мм. У комплекті спеціальна ..

Код товару: 1585

0

7195 грн. 7821 грн.

На складі

Млинниця електро HEC-1B однопостова з 1 робочою поверхнею діаметром 400 мм. Т ермостат, tº - 50-30..

Код товару: 1583

0

7756 грн. 9125 грн.

На складі

Млинниця електрична ECM-1 має 1 чавунну робочу поверхню і діаметром 400 мм. У комплекті спеціальна..

Код товару: 111

0

9283 грн.

На складі

Млинниця електрична CM 81 з однієї жарочной поверхнею діаметром 400 мм. Корпус виконаний з нержавію..

Код товару: 109

0

10006 грн. 11771 грн.

На складі

..

Код товару: 2586

0

11732 грн. 13035 грн.

На складі

Млинниця  професійна BE - 2 оснащена 2 мя чавунними робочими поверхнями діаметром 400 мм. У ко..

Код товару: 1584

0

13531 грн. 15919 грн.

На складі

Млинниця електрична ECM-2 має 2 чавунних поста діаметром 400 мм. У комплекті спеціальна лопатка..

Код товару: 1586

0

14355 грн. 15603 грн.

На складі

Млинниця електрична HEC-2B оснащений двома рабочіма поверхні з чавуну з антипригарним покриттям. Ді..

Код товару: 2655

0

20738 грн.

На складі

Млинниця CSE 400 з робочою поверхнею Ø400 мм, виготовлена ​​з чавуну із спеціальним емалевим покрит..

Код товару: 2179

0

25596 грн. 29112 грн.

На складі

Професійна млинниця Krampouz CEBIV4 з чавунною робочою поверхнею діаметром 400 мм.Автоматіческое ре..

Код товару: 2081

0

26021 грн. 30613 грн.

На складі

Млинниця електрична Bartscher 104447 двухпостовая з діаметром робочих поверхонь 400 мм. Автоно..

Млинниця купить №1

Професійна електрична млинниця - спеціальне обладнання для випікання хрустких, смачних млинців. Активно використовується в ресторанах і фаст-фудах, які спеціалізуються на традиційній кухні і не тільки. Пристрої відрізняються технічними параметрами, вартістю, функціоналом - щоб підібрати оптимальний варіант, зверніть увагу на докладні описи в каталозі.

Особливості професійних млинниць

Професійна техніка для закладів громадського харчування відрізняється від побутових аналогів:

  • Продуктивністю;
  • Потужністю;
  • Габаритами;
  • Функціоналом.

Пристрій дозволяє не тільки випікати млинці, а й готувати оладки. До переваг електричних моделей відносять:

  • Продуктивність і ефективність в роботі;
  • Можна випікати не тільки один млинець за раз, а кілька;
  • У процесі приготування можна отримати продукт різних розмірів;
  • Для готування не потрібно змащувати поверхню маслом;
  • Використання спеціальної техніки істотно заощаджує час на підготовку;
  • Довговічність: млинниці служать довго, не вимагаючи складного обслуговування;
  • Експлуатація не викликає труднощів;
  • У процесі випікання прогрівання рівномірний, завдяки чому млинці не підгорає;
  • Деякі пристрої дозволяють не перевертати млинець на іншу сторону вручну.

Конструктивно прилад складається із спеціального п'єдесталу з поверхнями для смаження - кількість індивідуально. Оптимальні діаметри - 35-45 см.

Види промислових млинниць

  • Найбільш популярний варіант - ручні професійні пристрої. Вони дешевші, дозволяють контролювати процес на 100%. Призначені вони для закладів громадського харчування з невисокими навантаженнями - кафе, їдальні, фаст-фуди, вуличні закладу.
  • Напівавтоматичні: купити електричну млинниць варто для ресторану або громадського харчування в високими навантаженнями. Головна особливість - висока продуктивність, мінімальні терміни готовності продукту. Конструктивно прилад складається з двох поверхонь для рівномірного нагрівання з двох сторін. За вартістю такий варіант істотно дорожче першого типу.

Як вибрати млинниць для кафе?

Вибір істотно спрощує точна інформація про призначення закладу громадського харчування, навантаженні, обсягах робіт. Впливає також передбачуваний асортимент і кількість людей, яке доведеться обслуговувати за одиницю часу.

Щоб купити професійну млинниць, зверніть увагу на такі особливості:

  • Потужність - основна технічна особливість будь-якого приладу. Від потужності залежить рівень продуктивності і економічність моделі в споживанні енергії. Професійні пристрої стартують з показника Потужність 2000 Вт.
  • Кількість поверхонь: представлені варіанти з однією або двома конфорками. Для великих навантажень варто вибирати варіант з двома, напівавтоматичного типу.
  • Матеріал: робоча поверхня виконується, переважно, з нержавійки - це оптимальний варіант за всіма характеристиками. Другий варіант - чавун, тепло розподіляється більш якісно, ​​але потрібно більше часу для розігріву.
  • Продуктивність: враховуйте, скільки млинців доведеться робити за зміну, при постійному функціонуванні приладу.

Щоб замовити техніку, заповніть форму зворотного зв'язку на сайті.


Модули для Opencart 2, Опенкарт 3