Код товару: 425
27322 грн. 31048 грн.
На складі
Корисний об'єм викладення (м): 0,15 Компресор: Danfoss Контролер: EVCO Температура навколишньо..
Код товару: 427
29129 грн. 33102 грн.
На складі
Корисний об'єм викладення (м): 0,18 Компресор: Danfoss Контролер: EVCO Температура навколишнього..
Код товару: 434
31980 грн. 36341 грн.
На складі
Компресор Danfoss Контролер EVCO Корисний об'єм викладення (м): 0,15 Температура навколишнього с..
Код товару: 428
32015 грн. 36380 грн.
На складі
Корисний об'єм викладення (м): 0,23 Компресор: Danfoss Контролер: EVCO Температура навколишнього..
Код товару: 435
34204 грн. 38869 грн.
На складі
Компресор Danfoss Контролер EVCO Корисний об'єм викладення (м): 0,18 Температура навколишнього с..
Код товару: 429
34483 грн. 39185 грн.
На складі
Корисний об'єм викладення (м): 0,28 Компресор: Danfoss Контролер: EVCO Температура навколишнього..
Код товару: 365
36603 грн. 41594 грн.
На складі
Використовуються імпортні комплектуючі: компресори Tecumseh і Aspera, контролери Eliwell і Evco, ел..
Код товару: 436
37889 грн. 43056 грн.
На складі
Компресор Danfoss Контролер EVCO Корисний об'єм викладення (м): 0,23 Температура навколишнього с..
Код товару: 380
38028 грн. 43214 грн.
На складі
В виробництві використовується оцинкована сталь з полімерним покриттям, імпортна нержавіюча сталь, ..
Код товару: 387
39140 грн. 44478 грн.
На складі
Стандартна комплектація: • робочий стіл як і верхня полиця (світильник) виготовлена з нержавію..
Код товару: 438
39419 грн. 44794 грн.
На складі
Компресор Danfoss Контролер EVCO Корисний об'єм викладення (м): 0,23 Температура навколишнього с..
Код товару: 390
40392 грн. 45900 грн.
На складі
Стандартна комплектація: • робочий стіл як і верхня полиця (світильник) виготовлена з нержавію..

Холодильні вітрини - особливий вид сучасного торгового
обладнання, яке дозволяє зберігати свіжими продукти харчування або готові
блюда, підтримуючи певний температурний режим. головною особливістю
даних конструкцій є ефектна демонстрація продуктів і страв оточуючим
людям, завдяки чому їх широко застосовують в магазинах і торгових центрах, кондитерських,
ресторанах і кафе.
Купити холодильну вітрину в Києві ви можете в
інтернет-магазині ТЕХСНАБ. Ми є постачальником якісного і надійного
торгового і кухонного обладнання, який здійснює продаж холодильників
іменитих вітчизняних і світових брендів. У нашому каталозі представлені вітрини
різних розмірів і форм, а також температурних режимів.
Завдяки прямій співпраці з виробниками та застосування лояльної
цінової політики ми пропонуємо холодильні вітрини за найбільш вигідними цінами.
При цьому для зручності покупців наш магазин організував швидку і недорогу
доставку товарів для кондитерських, кафе і ресторанів в будь-які міста України.
Особливості настільної і підлоги холодильної вітрини
Холодильні вітрини дозволяють охолоджувати, зберігати і демонструвати продукти
різного призначення. Стандартне обладнання складається з наступних елементів:
- Корпуси, виконаного з оцинкованого каркаса,
скляної рами, передніх і задніх стійок, піддону, запінених елементів
(Ванн, стелі та ін.), Базової викладки, плафона і випарника.
- декоративних профілів по всій довжині конструкції.
- Блоку управління, елементів освітлення камери і полиць. В
сучасних моделях використовуються світлодіодні лампи різних модифікацій з
холодним білим, нейтральним або теплим білим, а також рожевим світлом.
- Вентиляторів, завдяки яким холодне повітря
циркулює всередині камери.
- Полиць різної глибини і кута установки з перфорацією,
Цінникоутримувачі, обмежувачами і іншими деталями, які
підбираються, в залежності від виду інформації, що зберігається і демонстрованої продукції.
- холодильного агрегату, який забезпечує підтримку
заданої температури. Даний вузол складається з компресора (двигун),
конденсатора (перетворювач холодоагенту з пари в рідину) і випарника
(Поглинає тепло і віддає холод в основну камеру).
Види холодильної вітрини
Холодильні вітрини можуть оснащуватися вбудованим або виносним морозильним
агрегатом. У першому випадку «серце» обладнання вмонтовано в корпус, а у
другому - винесено за межі приміщення (також пристрої можуть підключатися до
вже існуючим системам централізованого холодопостачання). найбільш
поширеними вважається обладнання з вбудованими морозильними
агрегатами, які характеризуються мобільністю, невисокою вартістю,
простотою монтажу, обслуговування.
Вітрини для демонстрації продуктів або готових страв класифікуються і по
багатьма іншими ознаками.
Рівень
температурного режиму холодильної вітрини для магазину
Виходячи з виду продукції, що зберігається, холодильні вітрини можуть бути:
- низькотемпературними (-18 ... 0 ° С): дозволяють зберігати
заморожені продукти;
- середньотемпературних (0 ... + 10 ° С): дозволяють зберігати і
демонструвати ковбасні вироби, рибу, сири, молочні продукти,
кондитерські вироби та ін.;
- комбінованими (-5 ... + 5 ° С): в них зазвичай зберігають
молочні та кисломолочні товари, свіже м'ясо.
Спосіб охолодження
В залежності від типу циркуляції холодних потоків повітря по камері,
торгові вітрини підрозділяються на два види:
- З динамічним охолодженням. В цьому випадку
здійснюється примусове обдування внутрішнього простору холодними
повітряними масами, що забезпечує більш ефективне і рівномірне
охолодження продукції в упаковці.
- Зі статичним охолодженням. В цьому випадку холодний
повітря переміщається по камері природним чином. таке обладнання
використовують для кондитерських виробів, сирів, ковбас та інших відкритих
продуктів або страв.
Спосіб установки,
призначення
Виходячи з типу продукції, що зберігається, холодильні вітрини бувають:
- вертикальними середньотемпературних: в них зберігають
молочну продукцію, напої, упаковані ковбасні вироби і т. д.;
- вертикальними низькотемпературними: в такому обладнанні
зберігають напівфабрикати, морепродукти і іншу заморожену продукцію;
- горизонтальними гастрономічними: дозволяють зручно
розміщувати і продавати сири, ковбаси, м'ясну продукцію, морепродукти на
вагу;
- кондитерськими: вітрини використовують для зберігання
кондитерських виробів (торти, тістечка та інші десерти).
Виділяють настільні і пристінні камери. Настільна вітрина
холодильна розміщується окремо і використовується переважно в
ресторанах і кафе, а пристінні моделі розміщують уздовж стін і застосовують зазвичай
в торгових павільйонах.