Код товару: 1732
36920 грн.
На складі
Розпушувач м'яса (тендерайзери) SAP INT M п редназначен для розм'якшення скибочок сирого і вареног..
Код товару: 1731
131774 грн. 150058 грн.
На складі
Тендерайзер KT-PK призначений для розпушення різних видів м'яса і надає йому зручну для роботи форм..

Тендерайзери або як їх ще називають - розпушувачі м'яса, стають незамінними помічниками на кухнях їдалень, ресторанів або барів, де їх застосовують для розпушування м'яса.
Таке м'ясо в процесі приготування дуже добре зберігає свій смак, а готується значно швидше. Відбувається це тому, що розпушений тканини дуже добре пропускають тепло, тому різне м'ясо, в якому немає кісточки, прожарівается набагато швидше і більш рівномірно після обробки тендерайзери.
Головні переваги пристрою
тендерайзери - спеціальний пристрій для розпушування м'яса, дозволяють зробити його структуру більш м'якою для приготування широкого спектру страв. Вони необхідні в ресторанах, кафе, їдальнях, кулінарії в супермаркеті, щоб справлятися з великими обсягами продукту, витрачаючи менше часу і сил.
- Висока продуктивність і простота експлуатації;
- Отримання м'якого м'яса дозволяє в подальшому готувати швидше, страва виходить смачним і соковитим;
- Завдяки розпушування, м'ясо краще піддається термічній обробці, прожарівается рівномірно;
- Волокна продукту не сильно травмуються, на відміну від звичайного молотка, який використовували раніше;
- Прилад простий у використанні, виготовляється з нержавіючої сталі, щоб функціональні деталі не були схильні до корозії.
Батьківщина пристрої - Швейцарія, поступово прилад стали використовувати в США, Канаді, де користувачі оцінили його переваги.
Шляхом багаторазового впливу на м'ясо сталевими голками, воно стає м'якше. Мікронадрези істотно відрізняються від того ефекту, який дає молоток. Навіть товстий шматок легко і швидко прожарівается після розпушування - швидкість приготування скорочується на 40%. Перевага роботи з розпушувачем м'яса - більш глибоке розм'якшення, без втрати соку.
Види пристроїв
В залежності від типу управління приладом, виділяють кілька груп:
- Ручні: найбільш прості і недорогі, але для закладів громадського харчування не підходять, оскільки вони не дозволяють економити час і оптимізувати процес готування.
- Механічні пристрої: стаціонарний прилад для професійної кухні ресторану, кафе, шиповані валки виконують основну задачу - користувачеві потрібно вручну приводити систему в рух і завантажувати м'ясо. Результат - м'ясо пронизує наскрізь. Призначення - професійна модель, нот для закладу з невеликими і середніми навантаженнями.
- Електричні пристрої характеризуються максимальною продуктивністю, тому рекомендуються для об'ємних завдання, закладів з високими навантаженнями. Шматок м'яса обробляється за лічені секунди, а за годину можна обробити близько 200 кг м'яса.
Як зробити вибір?
Щоб вибрати і купити тендерайзери для м'яса, необхідно відповісти на головні питання:
- Яка кількість продукту мені потрібно обробити?
- Яке навантаження на кухню і скільки людина там працює?
- Де буде встановлено прилад?
- Який бюджет покупки?
Всі технічні особливості і характеристики кожної моделі вказані в каталозі сайту.
Основні критерії правильного вибору:
- Тип приладу;
- Потужність і продуктивність пристрою;
- Габарити приладу;
- Матеріал, з якого виконаний корпус: рекомендується нержавіюча сталь, яка не схильна до корозії і окисленню.
Якщо ви вибрали підходящий варіант, заповніть форму зворотнього зв'язку, з вами обов'язково зв'яжеться наш консультант.