Код товару: 1569
13549 грн.
На складі
Розстоєчна камера ELC -12 обладнаний повітряними трубчастими нагрівачами, розташованими в нижній ч..
Код товару: 1570
16077 грн.
На складі
Розстійна камера ELC-15 місткістю 15 листів 600х400 мм. Обладнання повітряними трубчастими нагрівач..
Код товару: 1696
28535 грн. 33181 грн.
На складі
Розстроєчна шафа APE8AD місткістю 8 листів 600х400мм (можна відрегулювати під гастроёмкость GN1 / 1..
Код товару: 644
29507 грн.
На складі
Шафа розстійні unox xlt 133 активно використовується провідними кулінарами сучасності для вистоюван..
Код товару: 645
29507 грн.
На складі
Розстроєчна шафа XLT 135 управляється тільки через піч XFT 135.Вместімость 8 листів 460х330.Предназ..
Код товару: 2812
33220 грн.
На складі
Сумісна з печами: Конвекційна піч XEFT-03HS-ELDV Конвекційна піч XEFT-03HS-ETDV Конвекційна пі..
Код товару: 646
36933 грн.
На складі
Шафа розстійні unox xlt 193 являє собою незамінну кухонну оснащення на кухнях закладів, що пропоную..
Код товару: 647
36933 грн.
На складі
Розстроєчна шафа XLT 195 розрахований для управління роботи через конвекційні печі XLT 185 і XLT 19..
Код товару: 2815
41673 грн.
На складі
Сумісна з печами: Конвекційна піч XEFT-03EU-ELDV Конвекційна піч XEFT-03EU-ETDV Конвекційна пі..
Код товару: 2811
45031 грн.
На складі
Сумісна з печами: Конвекційна піч XEFT-03EU-ELDV Конвекційна піч XEFT-03EU-ETDV Конвекціон..
Код товару: 1697
49937 грн. 58066 грн.
На складі
Розстроєчна шафа APE12AB місткістю 12 листів 600х400мм (можна відрегулювати під GN1 / 1). Температу..
Код товару: 649
51351 грн.
На складі
Розстроєчна шафа XL 405 з керуванням через печь.Вместімость 12 стандартних листів 600х400.Стеклянни..

Розстійна шафа - один з найбільш популярних апаратів для закладів громадського харчування і магазинів. На сьогоднішній день хлібобулочна продукція власного виробництва вважається одним з найбільш затребуваних товарів. Її виробляють як великі гіпермаркети, так і приватні пекарні. Більш того, шанс запропонувати своїм відвідувачам ароматний свіжоспечений хліб вже оцінили власники ресторанів і кафе.
Головна умова пропонованих продуктів - пишність і смакові якості. Секрет отримання даних характеристик криється в скрупульозному дотриманні технології замісу тіста і забезпеченні йому умов для правильного бродіння. Саме в цьому питанні на допомогу і приходить розстійна шафа.
Для чого доцільно купити розстійну шафу
Розстоєчні шафи відносяться до категорії спеціалізованого теплового обладнання для кухні. Їх основне призначення - підприємства та організації, що займаються випуском хлібобулочної продукції, а також кондитерські та міні-пекарні.
Необхідність застосування даного типу оснащення обумовлюється тим, що після замісу дріжджового тіста і виготовлення заготовок, частина обсягу втрачається. Відбувається цей процес за рахунок бульбашок вуглекислого газу, що утворюються в ході бродіння. Саме для заповнення раніше втраченого обсягу застосовується процес вистоювання в спеціалізованих шафах. В ході теплової обробки в апараті для заготовок створюється оптимальна температура і вологість, що забезпечує технічно правильних хід процесу.
До основних переваг використання на професійній кухні розстоєчних шаф відносять:
- економію робочих площ - все заготовки поміщаються в шафу з ярусним заповненням, таким чином додаткового відводу горизонтальних поверхонь не потрібно;
- підвищення смакових якостей готових виробів, що отримується за рахунок відновлення структури тесту в апараті;
- безшумність роботи обладнання, що досягається за рахунок використання виробниками найбільш сучасних комплектуючих;
- можливість синхронізувати роботу розстоїчної шафи з іншими кухонними апаратами, задіяними в процесі приготування хлібобулочних виробів, таким чином можна створити відокремлену виробничу лінію;
- простоту і ергономічність форми;
- зручність доступу для догляду за шафою для розстойки;
- простоту підключення, обслуговування, налагодження та ремонту;
- наявність скляного «віконця» для можливості контролю розстоїчної процесу.
Як вибрати спеціалізований пристрій для вистоювання?
Розстійна шафа доцільно купувати, виходячи з конкретних промислових потужностей вашого підприємства або потреб в хлібобулочної продукції для обслуговування відвідувачів закладів громадського харчування.
При виборі та купівлі зверніть увагу на:
- модель розстоїчної шафи;
- якість обшивки апарату;
- теплоізолюючі здібності;
- матеріал внутрішнього покриття (до ключових чинників відносять вологостійкість, в іншому випадку є шанс зіткнутися з залипання тіста);
- здатність збереження і регулювання рівня вологості в камері.
Придбання Розстійної камери
На сьогоднішній день спеціалізована компанія з постачання промислового кухонного обладнання Техснаб готова запропонувати своїм клієнтам кращі зразки розстоєчних шаф за прийнятними цінами. В онлайн-каталозі інтернет-магазину є пропозиції щодо купівлі розстоєчних шаф для підприємств будь-якого формату і крупності. Вибирайте те, що доцільно для вашої кухні і насолоджуйтеся високою якістю отриманої випічки.