Тостер професійний

Код товару: 2607

0

3016 грн. 3279 грн.

На складі

Тостер вертикальний DS-4 призначений для швидкого приготування хрусткого тосту. Одночасно можна гот..

Код товару: 2608

0

3779 грн. 4108 грн.

На складі

Тостер вертикальний DS 6 призначений для швидкого приготування хрусткого тосту. Одночасно можна го..

Код товару: 1661

0

6614 грн. 7189 грн.

На складі

Тостер горизонтальний TS3 габаритними розмірами 440х240х250 мм. Оснащений 1 полицею для приготуван..

Код товару: 1663

0

8177 грн. 9085 грн.

На складі

Тостер 4Q оснащений 1й полицею-решектой розміром 235х240 мм. Габаритні розміри 360х410х240 мм. Квар..

Код товару: 1662

0

9340 грн. 10152 грн.

На складі

Тостер горизонтальний TS6 габаритними розмірами 440х240х380 мм. Оснащений 2ма полицями для приготу..

Код товару: 2155

0

12792 грн. 13904 грн.

На складі

Тостер конвеєрний CVT-02T продуктивністю 240 кус / год. Оснащений регулятором потужності і швидкос..

Код товару: 2156

0

15517 грн. 16867 грн.

На складі

Тостер конвеєрний CVT-03T продуктивністю 320 кус / год. Оснащений регулятором потужності і швидк..

Код товару: 1667

0

25517 грн. 30021 грн.

На складі

Тостер конвеєрний 261309 має д ва незалежних нагрівальних елемента. П редназначен для безперервн..

Тостер професійний купить №1

Промислові порохотяги - спеціальна техніка для кухонь в ресторанах, кафе, фаст-фудах, яка дозволяє приготувати смачні і хрусткі тости на сніданок і не тільки. Універсальність приладу дає можливість використовувати його для підігріву деяких страв - наприклад, круасанів, бутербродів. Щоб використовувати пристрій, потрібен тільки джерело харчування - електрику або газ.

Особливості професійного тостера

  • Конструкція складається з об'ємного корпусу, в який поміщають продукт для термічної обробки, оснащується таймером, лотком для крихт. Додаткова опція - регулятор потужності, який підвищує функціональність приладу.
  • Працювати з професійною технікою - це економія часу, оскільки вона виконує поставлені завдання швидко і якісно.
  • У порівнянні з побутовими моделями, такий варіант більше за розміром, що дозволяє вирішувати більш складні і об'ємні завдання.

Види моделей тостера: горизонтальний, конвеєрний

Виділяють дві групи моделей професійних пристроїв, що використовуються в закладах громадського харчування:

  • Тостер горизонтальний: пристрій характеризується особливий тип закладки продукту в робочий простір. Хліб поміщають в спеціальний лоток або на решітку. По обидва боки розташовані нагрівачі - Тени, які забезпечують швидку обробку. Наявність спеціальної функції дозволяє автоматично діставати готовий продукт. Ручні тостери дешевше. Слабке місце цього типу - продуктивність, вони не розраховані на масштабні завдання і постійну роботу.
  • Тостер конвеєрний створений для високих навантажень і стабільної, тривалої роботи, характеризується високою продуктивністю. Хліб поміщають в спеціальний лоток, конвеєр рухається, пересуває продукт по камері, де виконується обробка. Тени у таких пристроїв незалежні, один можна відключити.

Як вибрати професійний тостер?

Для закладу громадського харчування можна придбати моделі періодичної дії (горизонтальні) і постійної роботи (конвеєрні).

Щоб купити тостери для ресторану, зверніть увагу на технічні особливості моделі, враховуйте умови експлуатації, навантаження на прилад, яка планується в конкретному кафе або ресторані.

Оптимальний варіант - пристрій для постійно роботи. Основні характеристики:

  • Сталевий корпус з нержавіючої сталі;
  • Наявність якісної теплоізоляції камери;
  • Потужність і продуктивність повинні відповідати планованої навантаженні;
  • Наявність опції зміни режиму роботи.

Вибрати варіант допоможе система навігації сайту.


Модули для Opencart 2, Опенкарт 3