Прес для піци

Код товару: 1045

0

122452 грн.

На складі

Піца-прес PF33 діаметром 330 мм. Використовуються для отримання круглої тестової основи для піци р..

Код товару: 1808

0

133315 грн. 156897 грн.

На складі

Прес для піци PF33 (380) Час приготування тестової заготовки: 0,1 / 1,5 сек. Діаметр поверхні: вер..

Код товару: 2460

0

216898 грн. 255175 грн.

На складі

Прес для піци Cuppone PZF 35 DS діаметром 350 мм. Використовуються для отримання круглої тестово..

Код товару: 2459

0

217570 грн. 255965 грн.

На складі

Прес для піци Cuppone PZF 30 DS діаметром 300 мм. Використовуються для отримання круглої тестово..

Код товару: 2723

0

256383 грн. 301627 грн.

На складі

Прес для піци Cuppone PZF 50 DS діаметром 500 мм. Використовуються для отримання круглої тестово..

-12%
Прес для піци PF 36 - Pizza Group

Код товару: 1810

0

135566 грн. 154053 грн.

Предзаказ

Прес для піци PF 36 з діаметром верхньої поверхні 360 мм. Час приготування тестової заготовки: 0,1..

-12%
Прес для піци PF33 (220) - Pizza Group

Код товару: 1809

0

166086 грн. 188734 грн.

Предзаказ

Прес для піци Pizza Group PF33 - це ідеальний агрегат для формування кіл з тіста для піци. Оснащен..

Прес для піци купить №1

Основа для піци, яка носить назву «краст» і традиційно має круглу форму, повинна бути зроблена максимально правильно. Адже тільки в міру хрустка і тонка основа зробить піцу саме такою, якою вона повинна бути. Для виготовлення такого краста, на кухні будь-піцерії з швидким і якісним обслуговуванням, використовують преси для піци . Вони стануть корисними також для барів та інших місць швидкого харчування.

Принцип роботи преса для піци

За рахунок цього обладнання, ідеальну основу можна отримати, не докладаючи ніяких зусиль. Преси виробляють красти ідеальної форми, потрібної товщини і розміру, можуть також їх підпікають. Що стосується продуктивності пресів для піци, деякі преси можуть виробляти до 400 красти за годину. Якщо прийнято рішення про покупку такого піца-преса ціна на нього у нас на сайті буде прийнятною, потрібно врахувати і наявність печі для даної кількості піци.

Переваги: ​​

  • висока продуктивність (ідеальний варіант для закладів з великою відвідуваністю);
  • простота експлуатації (використовувати прес можуть навіть недосвідчені працівники);
  • якість і швидкість приготування продукту.

Сучасне приготування заготовок для піци - це поєднання науки і кухарського мистецтва. Щоб заощадити час на кухні, досить купити прес для піци.

Продуктивне пристрій має два основних типи - гаряче і холодне пресування:

  • Холодні преси формують заготовки за рахунок особливого м'якого і еластичного тіста. Пресування є відмінним способом отримання піци з підсмаженою низом. Такий тип обладнання потребує спеціальних деках, на які пресують тісто.
  • Гарячі преси використовують нагріту головку, щоб вдавлювати кульку тесту в порожнину матриці або на плоску плиту. Температура дозволяє створювати прямокутні і круглі заготовки для формування піци з чітко вираженим піднятим краєм. Підігрів під час обробки допомагає тесту розтягуватися, зменшує усадку, зберігає форму і розмір.

В деяких моделях нагрівається тільки верхня частина преса, інші вироби пропонують підігрів зверху і знизу. Температура активує дріжджі, тому заготівлю роблять безпосередньо перед випічкою.

Особливості функцій преса для піци:

  • Таймер циклу пресування регулює цикл пресування;
  • Аварійна кнопка відключає цикл;
  • Захисний вимикач запобігає активації перед циклом;
  • Повітряний фільтр з автоматичним самоіспаряющімся зливом вирівнює заготовку;
  • Регулювання товщини передбачає контроль параметрів;
  • Розмір порції кульки тесту визначає діаметр готового продукту;
  • Тепловий потенціал верхньої плити преса підвищує еластичність холодного тесту.

Гаряче пресування тіста створює відкриту, грубу і однорідну внутрішню структуру, скорочує час вистоювання, дозволяє витримати товщину і діаметр під час випічки.

Простий в експлуатації піца прес дозволяє організувати безперервне приготування улюбленої страви в спеціалізованому кафе або супермаркеті. Пристрій підійде для будь-якого бізнесу - від невеликої самостійної піцерії до великомасштабних локальних мережевих підприємств з цілодобовою доставкою. Механізм гарантує:

  • високу продуктивність;
  • однорідні розміри і товщину заготовок;
  • підвищення ефективності продажів;
  • збільшення прибутку.

В нашому каталозі перед представлена ​​лінійка моделей для підготовки тесту. Відкрийте для себе швидкий і безпечний спосіб розкочування тіста для піци без використання борошна, багаторазових прокаток вручну і кваліфікованої робочої сили.


Модули для Opencart 2, Опенкарт 3