Гриль-мангал

Код товару: 224

0

466859 грн.

На складі

В роботі печей використовується система регульованої тяги: повітрозабірник в днище і отвір для випу..

-15%
Хіт
Популярне
Піч - мангал BQB-1

Код товару: 1867

0

59100 грн. 69564 грн.

На складі

Між камерою і облицюванням прокладений шар термоізоляційної фольгованої базальтової вати. Завдяки ц..

-15%
Популярне
Гриль - мангал BQВ-2

Код товару: 1868

0

65500 грн. 77022 грн.

На складі

Камера печі виконана з чорної сталі і має особливу конструкцію, що дозволяє уникнути температурних ..

-15%
Рекомендуємо
Популярне
Гриль - мангал BQВ-3

Код товару: 2232

0

77300 грн. 90990 грн.

На складі

Камера печі виконана з чорної сталі і має особливу конструкцію, що дозволяє уникнути температурних ..

-15%
Рекомендуємо
Гриль - мангал BQ-4Н

Код товару: 1869

0

115950 грн. 136410 грн.

На складі

Камера печі виконана з чорної сталі і має особливу конструкцію, що дозволяє уникнути температурних ..

Гриль-мангал купить №1

Ресторанний професійний мангал - особливий тип теплового обладнання з різними джерелами живлення. Приготування їжі на гарячому вугіллі є одним з найстаріших методів, відомих людині. Електричні, газові версії з високою продуктивністю призначені для сучасної кухні будь-якого ресторану або професійної кухні.

Особливості гриль мангалів

Метод приготування на деревному вугіллі використовується для м'яса, риби, овочів в різних країнах світу. Приготування їжі з ароматом копченостей забезпечує неймовірний смак і користується популярністю в ресторанах. Важко перерахувати страви, які готують за допомогою мангала на півдні Європи, Кавказі, Близькому Сході, Туреччині, Китаї.

На відкритому повітрі на літніх майданчиках використовуються гриль-мангал на вугіллі. Це досить просте обладнання без кришки з відкритим доступом до розпеченого палива. Продукти готують за допомогою шампурів або безпосередньо у своєму розпорядженні на вугіллі. Такі пристосування відомі для домашнього використання.

Типи гриль мангалів

В приміщенні можна використовувати тільки газові та електричні моделі:

  • Газові моделі зазвичай мають дві версії по типу палива. Вони розраховані на об'ємну завантаження і забезпечені термостатичним або ручним керуванням. За допомогою термостата можна встановити точну температуру, і нагрівальний елемент під гратчастої пластиною адаптується для підтримки режиму. При ручному управлінні потрібно постійну увагу до температурного режиму і положенню продукту на решітці.
  • Електрична піч-мангал в конструкцію включає камені або керамічні брикети під гратами для рівномірного обсмажування. Іноді використовується комбінація цих варіантів.

Знаменитий аромат отримують за допомогою розігрітого вугілля в спеціальній ємності. За способом смаження електричні моделі проводять з інфрачервоним випромінюванням і прямого нагріву.

Комерційні мангали мають додаткові функції для універсального застосування на кухні.

Особливе місце займають мангали на вугіллі для установки безпосередньо в залі перед відвідувачами. Конструкція для мобільності зазвичай забезпечена колесами. Обов'язковою умовою використання таких моделей в залі є потужна вентиляція.

Як вибрати гриль-мангал для ресторану?

Ресторанне обладнання вибирають за двома основними показниками:

  • Продуктивність, відповідна відвідуваності закладу в години пік;
  • Джерело живлення, який не викличе розбіжностей з пожежної та санітарної безпекою.

В залежності від спеціалізації підприємства можна купити універсальний або спеціалізований професійний мангал зі стаціонарною установкою або мобільний.

Параметри конструкції і форма конструкції залежить від виробника, але в основі лежить решітка, під якою розташовується джерело нагрівання. Бренди пропонують спеціальні пристрої для конкретних національних страв з м'яса і риби, кондитерських і борошняних рецептів.

  • Газові решітки поставляються з природним газом або пропаном, що дозволяє шеф-кухарю адаптувати рівень та інтенсивність тепла до конкретної їжі. Але більшість моделей вимагає підключення до газової лінії.
  • Електричні мангали забезпечують простоту установки і нижчу вартість, але помітно дорожче газових версій в експлуатації.
  • Окремі мангал для кафе обслуговують приготування однієї страви - сендвічів, стейків, коржів, м'яса.
  • Промислові вугільні мангали для внутрішнього використання розміщується прямо під витяжкою з золоуловлювачів і іскрогасником.

Лінійний або пересувний мангал для ресторану виконаний з металу, стійкий до температури і великих навантажень. Це прекрасний варіант залучити нових клієнтів.


Модули для Opencart 2, Опенкарт 3